בהשוואה בין תוכן האשכול הנוכחי לחומר הזה. האמת? לבכות. דוגמה מייצגת: הסבתא המחוסלת.נכתב ע"י Magic Brush;1113832:קיבלתי במייל... הייתי בטוחה שלקחו את זה מפה, אבל ראיתי שלא. אז הנה, תהנו.
שווה לפתוח.
או- שמישהו יעלה את זה נורמלי. פשוט לא הצלחתי להעלות שייראו את זה...
נכתב ע"י mig;1114735:טרי מהיום:
בן 4.5 ובת 3:
"אמא אנחנו יורדים לנדנדות"
אמא:
"אבל מי ישמור עליכם?"
הילדים:
"האייבישטער"...![]()
נכתב ע"י נוי;1114928:בהשוואה בין תוכן האשכול הנוכחי לחומר הזה. האמת? לבכות. דוגמה מייצגת: הסבתא המחוסלת.
נ.ב. למען ההגינות עלי לציין שצחקתי. אבל זה עצוב.
נכתב ע"י mig;1114735:טרי מהיום:
בן 4.5 ובת 3:
"אמא אנחנו יורדים לנדנדות"
אמא:
"אבל מי ישמור עליכם?"
הילדים:
"האייבישטער"...![]()
נכתב ע"י ליבי;1114939:אם זה הצליח עם הבייגלך אז למה לא בנדנדות?
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=978199&postcount=253
חמודים
נכתב ע"י קורס;892355:תוסיפו לי לאוסף...
שגיאות הבנה אצל ילדים:
ארבע קושיות - מה הקשר ל"כושיות" בליל הסדר?
טובי שבט (דובי שבט) - ט"ו בשבט...
נכתב ע"י bekki;1115765:האם 750 הודעות מספקות אותך פותח/ת האשכול...?![]()
בד"כ הילדים שרים גם אני מאמי וגם ואף על פי שיתמהמח...נכתב ע"י גיל קוליוק;1115941:הילד בן השניים וחצי שר "אני מאמי, אני מאמי"
במקום "אני מאמין"
![]()
נכתב ע"י חיב;1118333:שאלתי את אחייני בן השנתיים וחצי: איפה השכל שלך? בתקווה שישים את אצבעו עלהמצח - הוא ענה לי: אין לי שכל!!
ולשימי - אחיך התאום - יש?
ככןן! הוא ענה לי בהתאמה והתחיל לצחוק
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים