נכתב ע"י בשמחות;957850:בת השכנים בת 4 החזיקה את בני בן השנתיים
ואמרת "איזה שמן"
וביתי בת הארבע השיבת לו
"לא נכון את שמנת"....
נכתב ע"י המקצוען;1163532:חוכמות, בלה בלה בלה, בלי עין הרע, האשכול הנצחי, האשכול שלא נגמר לעולם, זה הילד שלי, חומד, ילדודס, ילדים מביני עניין, ילדים מתוקים, לילדים תמיד יש מה לומר, פקחות של ילדים, צחוקים מפי הטף, שנינות.
אוי...נכתב ע"י wald;1163877:כשאבא שלי עלה לארץ מארה"ב בגיל 5-6 הוא הלך ברחוב וילדה צעקה לו: אתה שמן.
השיב לה: ואת שמנת!!
וכשאחד מהמבוגרים במשפחה המורחבת החליט לסיים את הבקבוק בלי להשתמש בכוס, פעה אחד הפעוטות שלי:"תראי אימא, הוא שותה כמו ערבי!"נכתב ע"י נחמי ווייס;1163957:דוד שלי נכנס למטבח ותפס את ביתו שותה ישירות מהבקבוק.
הדוד המופתע: מאיפה למדת לשתות ככה?
הבת בשיא הפשטות: מאמא...![]()
נכתב ע"י נחמי ווייס;1163957:אוי...
נזכרת באמריקאי שרצה לקנות חלב ונכנס למכולת וביקש 'מיץ פרה...'
התגיות שכתובות למטה.נכתב ע"י משבצת 2;1163900:מה זה???
נכתב ע"י wald;1163981:או האמריקאי שנאבדה לו המחברת והוא פרסם מודעה: חברתי התאבדה"
וכן אותו אחד עולה חדש שרצה לקנות וילון לאמבטיה ובקש פרוכת למקלחת.
ועשה מכירה של עופות בבית וכתב שעושה מכירה של שכוי מת.
ואותה אחת שקבלה מתנה מהשוויגער שלה - שעון לרגל אירוסיה והודתה לה על השעון ואמרה שהוא מאד משומש (שימושי)
נכתב ע"י נחמי ווייס;1163957:אוי...
נזכרת באמריקאי שרצה לקנות חלב ונכנס למכולת וביקש 'מיץ פרה...'
נכתב ע"י לשם שינוי;1164039:אני הכרתי ילד שבקביעות כשאמא שלו היתה אומרת לו שהיא אוהבת אותו עד השמים הוא היה עונה: אני אוהב אותך עד השמים ובחזרה.
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים