נכתב ע"י המקצוען;1178218:היי שלמה,
כבוד גדול לאשכול הזה שאתה משתתף בו..![]()
יוסף(3)- תוך כדי שהוא פותח את המקרר, מוציא יוגורט ומתחיל לפתוח: אמא, את מרשה לי יורגוט? רק אחד אחרון וזהו...נכתב ע"י lizi;1178243:בשבת הייתי אצל אחותי, אחיינית שלי בת 5 קוראת לי מהמטבח: "ליזי, יונתן רוצה קָרְטימל (אקטימל)
נכתב ע"י hafakot;1178281:יוסף(3)- תוך כדי שהוא פותח את המקרר, מוציא יוגורט ומתחיל לפתוח: אמא, את מרשה לי יורגוט? רק אחד אחרון וזהו...
נכתב ע"י pr;1175354:מתשאלים את בן ה-4 על המן במדבר -
-מה היתה הצורה של המן?
-לא יודע!
- ומה היה הצבע שלו?
- צבע לא יפה...
- ?.. אז מה היה הטעם שלו?
- טעם נורא!
- למה אתה אומר ככה?
- כי המן היה רשע וגם מת, הוא לא היה יפה ולא טעים...
נכתב ע"י ort;1180437:--ה' יברך את עצמו בשלום!
--המלאך הגואל אתי מקול רם!
--שמע בני מוסר אביך ואל תתלוש תורת אמך!
--הרחמן הוא יזכני להיות המשיח ולחיי העולם הבא!
-- אם תקום עלי מלחמה כזאת אני בורח!
--כיף חיים היא למחזיקים בה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים