- הוסף לסימניות
- #1,361
נכתב ע"י שוהם;1216446:הזכרת לי...
בת השנתיים אוהבת לשים כמויות של מלח על כל דבר שאוכלת (למדה מאבא שלה...)
נתתי לה מלחייה ריקה,
לאחר מס' נסיונות החזירה לי אותה בעצבנות "זה לא עובד.."
א"א לעבוד על הילדים, הא?!
נכתב ע"י שוהם;1216446:הזכרת לי...
בת השנתיים אוהבת לשים כמויות של מלח על כל דבר שאוכלת (למדה מאבא שלה...)
נתתי לה מלחייה ריקה,
לאחר מס' נסיונות החזירה לי אותה בעצבנות "זה לא עובד.."
אין מה לעשות זה בגנים של הבנות.נכתב ע"י רותי12;1216867:סיפרתי לתאומים שלי בן ובת ( 3) חלק מהמגילה (שאסתר התלבשה לא יפה כדי לא להבחר וכו) ואח"כ שאלתי
- אסתר שמחה או עצובה כשאחשוראש בחר אותה למלכה?
(אגב שאלה לא קלה לקטנים , שלהם נראה שלהיות מלכה זה כייף, וגננות צריכות יותר לחדד את זה שאסתר ממש לא רצתה את זה ועצובה היתה )
הוא- עצובה
אני- למה ?
כי היתה צריכה ללבוש בגדים לא יפים
היא: לא. היא עצובה כי לא רוצה להיות מלכה של אחשוראש היא רוצה להיות מלכה של מרדכי
נכתב ע"י פשוט;1217336:מכירים משפחה שיש להם הפרשים בין הגדול לקטן נכון?
נכתב ע"י רחלשקרקה;1217381:חיה(שלוש שנים ועשרה חודשים):"אמא, את יודעת למה אני מרביצה לך בחצאית?"(טופחת בחוזקה)
אמא:"למה?"
חיה:"כי יש לך עשן!"
נכתב ע"י אפרת 10;1217332:סיפור ממקור שני:
אחרי הקידוש האבא בירך את ילדיו ולאחר כל ברכה נישקו הילדים לאב את ידו, כשהגיע לילדו בן השנתיים וחצי, הוא ברך אותו והביא לו את היד לנישוק...
בן השנתיים: אבא, מה אתה גאוותן?
![]()
נכתב ע"י efrat6;1186434:בן רבע לשלוש רואה ברחוב אדם מבוגר עם קוקו,
"מה, אמא, הוא עוד לא בן שלוש???!![]()
הבן שלי בן 4 גדל בעיר "בית שמש" העיר הקיצונינכתב ע"י מילה בסלע;1192577:כמוני בת ארבע, עולה עם אמא לאוטובוס ושואלת בקול, בבטחון ועם להצביע:
יו אמא תראי, יש כאן משהי שלא גמרה להתלבש..."
![]()
נכתב ע"י RacheliArt;1217870:הבן שלי היה בן 7 והגיע אלינו יהודי בשם דב(בענייני עבודה)
אדם בריא בשר...
אז אורי בן 7 קרא בחיוך-נכון קוראים לך דב כי אתה שמן כמו דב?
![]()
נכתב ע"י קקטוס;1217769:אלייקים מסרב להתרחץ.
אמא מנסה לשכנע אותו: "בוא תיכנס, אני לא אסבן אותך, רק ארחץ"
אבינעם מתערב: "את לא תסבני אותו, רק תשמפי אותו, נכון?"
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים