נכתב ע"י נ פלוס;1217656:הבן שלי בן 4 גדל בעיר "בית שמש" העיר הקיצוני(לפי הדעה של אלי כהן)
נכנסתי איתו באיזה חנות, המוכר היה חסיד גור. (הוא הלך עם פאות מתחת לכיפה, והציצית בתוך המכנס) והבן שלי שואל אותי בקול רם "מאמי ער איז א גוי"?? ("אמא הוא גוי")?? הרגשתי שאני רוצה לקבור את עצמי... וקיוויתי לפחות שהוא לא מבין אידיש... אבל הוא ענה לו- "איך בין א איד! און איך בין זיך משתדל צו זיך פירן ווי א איד" (אני יהודי ואני משתדל להתנהג כמו יהודי)
ואז הוא אומר לי- "אבל אמא למה אין לו פיאות וציציות"?
איזה פדיחות.......
נכתב ע"י shiran a;1219261:משירי הפורים:
לושתי יש קרן קרן על הרא-אש
ה' נתן לה עונש כי היא אחשורוש...
נכתב ע"י קימל;1220727:בן 5 ו-6 מתווכחים:
בן השש- אל תתחצף אלי אני יותר גדול ממך!
בן החמש- לא נכון!
בן השש- כן נכון! הנה-אחד, שתיים, שלוש, ארבע,חמש,שש!!
בן החמש- (בתיחכום) מה פתאום? אחד, שתיים, שלוש, ארבע, שש, חמש!!
לך תוכיח אחרת..
נכתב ע"י קימל;1222054:וכשהוא הזדחל בחגיגיות בינות לרגלי המתפללים בבית כנסת בעיצומה של תפילה,
לאחר שננזף טען להגנתו:"אני בסה"כ רציתי לקיים מה שלמדנו "הוי מתאבק בעפר רגליהם של תלמידי חכמים"...
עפר אני לרגליו של הזאטוט הזה.
נכתב ע"י פוסטר;1222099:הבת שלי חזרה מהגן בראש חודש אדר מחופשת+ תמונה שהגננת צילמה אותה מחופשת.
מוטי בן הארבע רואה אתמול את התמונה ושואל: אמא , מי צילם את התמונה? עניתי לו, הגננת של איילי.
מיד הוא שואל אותי: "מה ? גם לה יש סטודיו?
נכתב ע"י ari;1223270:בני בן ה2.10 מפזם לעצמו את תפילת הגן:
"תורה תהה אוּמַנוּתִי, וק-ל שדי בעזרתי"
אמן!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים