- הוסף לסימניות
- #1,821
אחרי זמן מה, הוא עבר לידה שוב במבט תמה
- "מה???? עוד לא מתת??"
נראה לי שיותר מתאים לשים את זה
- "מה???? עוד לא מתת??"
נכתב ע"י שריתs;1261139:נראה לי שיותר מתאים לשים את זה![]()
נכתב ע"י אפרת 10;1261129:אחד הילדים בשכונה פנה אל הזקנה שיושבת דרך קבע למטה בשאלה:
- "נכון שאת זקנה"?
- "נכון" ההיא בחיוך נחמד
- "אז את תכף צריכה למות!" קבע הקטן בהחלטיות
- "אף אחד לא ישאר בעולם לתמיד חמוד.." ענתה במבוכה
- "אל תדאגי, אני יתפלל עליך שלא תמותי....." הרגיע בתמימות
- "מה???? עוד לא מתת??"
נין בן שלש יושב על סבתא מול הסבתא רבא בודק ומסתכל עליה ופתאום הוא קורא בהתרגשות ובדרמתיות: סתכלו! באבי כל כך זקנה שהיא כמעט מתה!!
תגובת הסבתא רבא:
מה? מה הוא אמר??? אני לא שמעתי!
מבוכה רבתי.![]()
נכתב ע"י golea;1262046:לכולם את אותה בעיה:
בן שנתיים: אמא... רד אותי...
אמא לא עונה.
אמא!! רד אותי!!! (כולל דפיקה עם הרגל)
אמא לא עונה.
חושב, אחרי דקה, עם מצח מקומט ומתרכז:
אמא - כולה - רד- אותי- קשה? ... (-תרגום: אמא יכולה להוריד אותי בבקשה?)
נכתב ע"י שריתs;1262237:אם אתם מדברים פה על ילדים מנומסים, אז שוב פעם משו קטן מאחיינית שלי, בת שנתיים...
כשמישהו עושה אפצי' , היא לא שוכחת לצעוק בנימוס : "בריאות"
נכתב ע"י golea;1262046:אמא - כולה - רד- אותי- קשה? ... (-תרגום: אמא יכולה להוריד אותי בבקשה?)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים