נכתב ע"י eden7115;1288918:אמנם שבועות כבר עבר אבל הפנינה רלוונטית בדיוק לנושא האשכול, "שגיאות הבנה של ילדים"...
אני: "מה למדתם בגן?"
מיכלי (בת 3): "על חג השבועות"
אני: "מה הגננת סיפרה על חג השבועות?"
מיכלי: "שכולם קיבלו את התורה. אבל אני לא קיבלתי..."
המצחיק היה שבאיסרו חג של שבועות הילדה חזרה מהגן וכששאלתי מה למדו בגן ענתה:
"הגננת אמרה שה' הביא לכולם את התורה, אבל לי הוא לא הביא..."
נכתב ע"י צילה;1289057:לבני ברקים שבינינו
נעלי גיל מכירים? כל אחד יודע ברחוב הרב שך ( הרצל), קנינו נעליים לילדים לא זולות . כמובן בסוף הקניה מקבלים בלון.
כשהגענו לתחנת המוניות הסמוכה שאלתי את בני : מה קנינו לך
והוא ענה לי בשיא תמימותו: בלון
נכתב ע"י shיפי;1289142:תמיד אנחנו צוחקים על זה שקונים בלון ומקבלים נעליים![]()
נכתב ע"י רותי ה;1292156:בן ה6 ראה בעיתון את תמונות הבחורים החטופים
ושאל: "אמא זה הבחורים שחטפו אותם"?
אני: כן.
הוא: "אז למה הם מחייכים?!"
שנזכה לבשורות טובות במהרה!
נכתב ע"י נעימלי;1290784:אחינית שלי התחילה לדבר אז לימדו אותה להגיד תורה ציווה לנו....
אחותי: תורה
היא: תורה
אחותי: ציוה
היא: ציוה
אחותי: לנו
היא: לנו
אחותי: משה
היא: אריה
(לאח שלה קוראים משה אריה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים