הזכרת לי -נכתב ע"י חני 100;1293167:אלי בן 5.5: פעם אחת, אם יקרה לי או לריקי משהו ונצטרך ליסוע באמבולנס לבית חולים(), אז תבואי איתנו ונוכל כבר לקחת משם תינוק..
ריקי בת כמעט 7: אי אפשר, כי ממי מאוד מאוד רזה,
ממי, למה את כל הזמן רוצה להיות רזה?? בגללך אין לנו תינוק!!
![]()
אחותי לא רצתה לאכול חלה, היא רצתה לאכול סעודה שלישית...נכתב ע"י בראש מילה;1294743:בן 5: יש לי נזלת!
אמא: אז קח טישו!
בן 5: לא, אני אקח נייר תולעת.![]()
כמה מוסר השכל יש בסיפור הזה,נכתב ע"י golea;1295844:כמה שקופים ילדים יכולים להיות...:
אמא משחקת עם בן השנתיים ופתאום נכנס בן החמש בסערה על בימבה ועולה איתה על אריזת שמיכת קוץ.
אמא: תרד מהשמיכה
הילד עולה שוב ומסתכל על אמא
אמא: מה אתה רוצה לראות? אם אני כועסת? כן, אני כועסת על מי שלא שומע בקולי.
הילד: לא, רק רציתי לראות אם את רואה גם אותי ושמה לב אלי...
ושלא תחשבו, הגדול הזה, מקבל "צומי" בכמויות אסטרונומיות...![]()
נכתב ע"י golea;1295844:ושלא תחשבו, הגדול הזה, מקבל "צומי" בכמויות אסטרונומיות...![]()
נכתב ע"י יוסניו;1295846:כמה מוסר השכל יש בסיפור הזה,
ראוי לאשכול מיוחד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים