יש לו רק אחות "גדולה" בת ארבע, ילדה טובה ירושלים, עדינונת כזאת שאחיה הקטן הוא שמלמד אותה תעלוליםנכתב ע"י אן;2158477:השאלה אם לצוציק יש אחים גדולים ממנו?? כי הנ"ל הם יבואנים רציניים לפנינים שכאלו.
נכתב ע"י סתם אחת;2158413:הבן שלי משום מה, מאד רצה לעשות באמבטיה..
ואני משום מה, מאד לא הסכמתי.
ואז הוא שלף את אחד האיומים המפחידים: "אני אברח מהבית!"
(מה שמפחיד זה, כמובן, מאיפה הצוציק הזה - שעוד לא בן 3 - הביא את זה)
חמודות..נכתב ע"י ybk;2158895:הבננות שלי גם כן מאיימות מידי פעם לברוח מהבית אם לא ארשה להן כל מיני דברים הזויים שצצים במוחן הקודח. (נראה לי שלכל הזאטוטים צצים כאלו רעיונות, תוצרת עצמית, באיזשהו שלב)
בפעם הראשונה אמרתי להן שבכיף, הן מוזמנות לחפש להן בית אחר שכלליו מוצאים חן בעיניהן או לחלופין אמא אחרת שמסכימה הכל, הצעתי בנדיבות את השכנים ממול...עד היום הן לא הצליחו למצוא תחליף הגון
באיזשהו שלב זה הפך אצלינו לבדיחה משפחתית
נכתב ע"י ybk;2158895:הבננות שלי גם כן מאיימות מידי פעם לברוח מהבית אם לא ארשה להן כל מיני דברים הזויים שצצים במוחן הקודח. (נראה לי שלכל הזאטוטים צצים כאלו רעיונות, תוצרת עצמית, באיזשהו שלב)
בפעם הראשונה אמרתי להן שבכיף, הן מוזמנות לחפש להן בית אחר שכלליו מוצאים חן בעיניהן או לחלופין אמא אחרת שמסכימה הכל, הצעתי בנדיבות את השכנים ממול...עד היום הן לא הצליחו למצוא תחליף הגון
באיזשהו שלב זה הפך אצלינו לבדיחה משפחתית
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים