גננות - שגיאות הבנה אצל ילדים

נכתב ע"י טרוצער;2340811:
גננות- הזהרו בדבריכן!!!
הבת שלי (בת 6) חזרה מהגן, הגננת אמרה שאדם הראשון נעשה מחול,
אז חברה שלה אכלה קצת חול ועכשיו יש לה קצת אדם בבטן.

הוא באמת נעשה מחול ואין סיבה לשנות מהאמת .
צריך להסביר לילדה את הטעות שלה ולא להיבהל מזה.
זה הכל.

אברימי (בן 6):אמא את יודעת שפעם היונים תפסו כתה שלמדה תורה והרגו אותם!
אמא :אוי ואבוי.
אברימי :אל תדאגי אמא, הם מתו על קידוש ה'.

נכתב ע"י נני5;2340875:
אבא: איזה מרק הכין יעקב לעשיו?
בת השלוש: מרק סוכריות!

כזה?:p

קבצים מצורפים

• מרק סוכריות לאה פוטש.jpg
    KB 114.8 · צפיות: 62
השיר אנא מלך---
שיפקדוני ברחמים...מבוהל מבוהל לביתי....
כי הדלקתי נרותי והיצלתי נשמתי....והדלקתי שמלותי לכבוד השבת....

כשקנינו לבן האוטוטו שלוש שלי את הבימבה אופנוע, אמרנו לו שזה "אופנוע של אהבת ישראל" והוא יוותר לחברים ולאחותו.
כשאנחנו נוסעים ברכב, הוא שם לב שבדלת של מושב הנהג יש הרבה כפתורים, ובכלל לנהג יש יותר כפתורים מהכפתור היחיד שיש בדלת הסמוכה אליו. אז פעם אחת הוא אמר לבעלי: "אבא, נכון האוטו שלנו זה אוטו של אהבת ישראל?"
"נכון"
"אז תביא לי גם כפתורים כמו שיש לך!"

נכתב ע"י נני5;2340875:
אבא: איזה מרק הכין יעקב לעשיו?
בת השלוש: מרק סוכריות!
מזכירה שלי שהילד שלי (3) סיפר שאכלו עדשים בצהרון. ואז הוא דייק: "נזיד. זה היה נזיד עדשים"..
ממש התלהבתי איך שהוא זוכר יפה מפרשת השבוע, ושאלתי: "מי זה היה שהכין נזיד עדשים?"
והוא בלי להתבלבל - "אמא"
icon11.gif

טרי טרי מהרגע....
בן ה4: אמא, נכון חנוכה לא יכול ללכת?
אמא: נכון.
בן ה-4: אז למה השיר אומר 'חנוכה הולך ומתקרב'?

הברקות משבת

אחין שלי בן 2.6: אנטיוכוס גזר על היהודים לא לשמור שבת.
-אז מה היהודים עשו?
התפללו לה' - ה' תעזור לנו.
-ה' יעזור לנו שמה?
תעזור לנו לאסוף ת'משחקים:D:D

בת השמונה כעסה מאוד על אחותה שכל שניה ביקשה ממנה לזוז כדי לעבור..
אז סיפרתי לה על הילל הזקן איך שהוא לא כעס (הסיפור הידוע)
והיא הקשיבה מרותקת ואומרת לי 'ואוא, איך זה יכול היות, איך הוא לא כעס'
אמרתי לה 'בגלל שהוא למד הרבה תורה, התורה עוזרת שיהיה מידות טובות'
והיא אומרת לי: אה, הבנתי, בגלל שהוא למד הרבה תורה, אז מה את רוצה ממני? בנות לא לומדות תורה, אז איך אני לא אכעס...'

היינו באירוע המלצרים היו ערבים..
בת ה2.7 בא אלי עם חיוך מבינן: אמא הרומאים לקחו לי את הצלחת!...:)

איפה יעקב אבינו קבר את רחל אימנו?
בן השלש וחצי:
בטיפת חלב
לקח לי זמן לקשר בין 'בית לחם' לבין 'טיפת חלב'
לבין 'לחם וחלב' שאני שולחת את הבנות לקנות מידי פעם

רותי בת 3.5
"ה' אלוקי ואלוקי חברותי"

אמא: "חזקי, אם תפסיק למצוץ מוצץ, אני אקנה לך מתנה"
חזקי בן 3: אני אתפלל להשם שיביא לי גם מוצץ וגם מתנה.

בת השנתיים עברה בשבת על התמונות של החברות בתקייה כשהיא הגיע לחני היא אמרה הנה חני'כה'....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה