התייעצות גננת, מורה, מזכירה? לנשואות בלבד!!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מכירה בחורה מהממת, שפשוט לא קיבלו אותה למשרת גננת רק! בגלל שהיא רווקה. ולא התביישו לומר לה את זה...
כאילו הרווקות פחות 'שוות' או 'נחשבות' בעיני ההורים\הילדות\ ההנהלה.
מזעזע!!!!!
לרווקה יותר נוראי להיות בלי עבודה, מאשר לנשואה.

• הוסף לסימניות
אני מכירה גן שבו גם הגננת וגם הסייעת הן רווקות.
מצד אחד יש להן חופש וסומכים עליהן אבל מצד שני יש הרבה ביקורת וכל הזמן בוחנים אותן בשבע עיניים...

מהצד, עצוב לראות את זה...

• הוסף לסימניות
יש בבית ספר של הבת שלי רווקות צעירות, אחת גם מחנכת
סליחה מהמורות הנשואות,
אבל לא נתקלתי בנתיים במורה פנויה וקשובה כ"כ כמו הרווקות שבאמת יש להן את הזמן להשקיע.
לא מצליחה לתפוס שום מורה נשואה בטלפון
גם לא מחנכת
מתחילת שנה!
גם הגננת של הבן

ולא מתחברת לתירוץ העלוב שרווקות מנצלות.
עובד מסור וטוב, יהיה טוב בכל סטטוס.

• הוסף לסימניות
בדיוק מה שאני טוענת. לרווקות יש הרבה יותר פניות ורצון להוכיח את עצמן.
סייעות - כן יש רווקות, וכמה שהן משקיעות במסיבות וכו'
אז למה שגננת או מורה או מזכירה לא תהיה גם רווקה.
אחריות לא נקנית בנישואים. אם הבחורה אחראית - לא משנה אם היא רווקה או לא, וככה להפך.

• הוסף לסימניות
הגננת הרווקה של הבת שלי מהממת במיוחד

#רק_אומרת

• הוסף לסימניות
רק אומר בתור גננת רווקה שמשקיעה את חייה בגן וכל יומה סובב סביב הגן, וההנהלה מרגישה מאוד בנוח לבקש ולטרטר כי אני רווקה וכל יומי פנוי לכאורה...
שיש לי המון פקפוק מצד ההורים, ובודקים אותי הרבה וחוששים שאני חסרת ניסיון, מה שבטוח לא היה אם הייתי חובשת פאה.
באמת נקודה כואבת ומעצבנת ממש , שמחה שהעלת את זה לפה.

• הוסף לסימניות
לפני כמה זמן היתה מודעה בעיתון
שדרושה אישה לאייש עמדה ביריד
"אישה ייצוגית- נשואה בלבד"
תהיתי אם צריך להביא תעודת נישואין בתוקף
מה יקרה אם מישהי תביא גט/ תעודת פטירה של הבעל
או סתם מישהי עם פאה לא מהסיבה הנכונה
מה עונה על ההגדרה "ייצוגית"

• הוסף לסימניות
רק אומר בתור גננת רווקה שמשקיעה את חייה בגן וכל יומה סובב סביב הגן, וההנהלה מרגישה מאוד בנוח לבקש ולטרטר כי אני רווקה וכל יומי פנוי לכאורה...
שיש לי המון פקפוק מצד ההורים, ובודקים אותי הרבה וחוששים שאני חסרת ניסיון, מה שבטוח לא היה אם הייתי חובשת פאה.
באמת נקודה כואבת ומעצבנת ממש , שמחה שהעלת את זה לפה.
כואב לשמוע את זה כל פעם מחדש.
והמעצבן יותר, זה שהורים יסמכו על מישהי בת 20, נשואה - יותר מבת 22\23 רווקה. (שלכאורה יש לה גם ניסיון :) אחים, אחיינים)

שמחה שהאשכול קיבל חשיפה. אם נוכל רק לשנות את המבט של עצמנו כלפיהן, זה כבר טוב.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מה מבחינת מוסר העבודה של רווקה, והאם הוא באמת גדול יותר מאשר לנשואה.
אבל ברור שמבחינת חשיבות העסקה כציבור, יותר חשוב לנו שנשואות שצריכות לפרנס בית ומשפחה, יהיה להם עבודה.
מאשר לרווקה, שככל שיהיה לה יותר כסף פנוי הוא ילך למותרות ושטויות כמו טיסות מסעדות ובילויים...
יכול להיות שלמעסיקים באמת עדיף להעסיק רווקות, אבל כציבור צריכים אנו לייקר את התופעה שמעסיקים מעדיפים נשואות על פני רווקות.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מה מבחינת מוסר העבודה של רווקה, והאם הוא באמת גדול יותר מאשר לנשואה.
אבל ברור שמבחינת חשיבות העסקה כציבור, יותר חשוב לנו שנשואות שצריכות לפרנס בית ומשפחה, יהיה להם עבודה.
מאשר לרווקה, שככל שיהיה לה יותר כסף פנוי הוא ילך למותרות ושטויות כמו טיסות מסעדות ובילויים...
יכול להיות שלמעסיקים באמת עדיף להעסיק רווקות, אבל כציבור צריכים אנו לייקר את התופעה שמעסיקים מעדיפים נשואות על פני רווקות.
מה אשמה רווקה שעדיין לא התחתנה?
בגיל 23 24 ואפילו יותר...
גם לה חשוב לחסוך לחתונה, וכדו'

• הוסף לסימניות
קשקוש
ממתי מעסיקים ערכיים כ"כ, וגם הבחורה הרווקה מתכננת להתחתן ולפרנס בעתיד הקרוב בעז"ה
וחוץ מזה ברור שאין קשר בין נשואה לרווקה מבחינת מוסר עבודה, מכירה הרבה נשואות בלי מוסר עבודה

• הוסף לסימניות
איזה קטע שהרב שטיינמן חשב אחרת.

• הוסף לסימניות
ברור
הרי תפקידו של עם ישראל כמובן הוא לדאוג שהכסף יגיע ליעדו ולא למסעדות ובילויים חלילה
אז כרווקה (שאכן טסה והיתה במסעדות) שעומדת (בניגוד למרבית חברותיה) לשלם על כל הנדוניה בס"ד, שכירות מהשניה הראשונה, וכל שקל נוסף לחיסכון לדירה כי לא מקבלת אפילו שליש ממה שחברותיה הנשואות קבלו וקנו עם זה דירה...
הרשה לי לחלוק על הדברים הנ"ל

• הוסף לסימניות
מה אשמה רווקה שעדיין לא התחתנה?
בגיל 23 24 ואפילו יותר...
גם לה חשוב לחסוך לחתונה, וכדו'
אני לא מצדיק את המעסיקים, או מרחם על המועסקים,
ומאחל באמת לאותה רווקה, שתמצא את העבודה שלה בדיוק מתי שהיא תצטרך את הכסף הזה למטרות קריטיות יותר.
קשקוש
ממתי מעסיקים ערכיים כ"כ, וגם הבחורה הרווקה מתכננת להתחתן ולפרנס בעתיד הקרוב בעז"ה
וחוץ מזה ברור שאין קשר בין נשואה לרווקה מבחינת מוסר עבודה, מכירה הרבה נשואות בלי מוסר עבודה
אני לא אמרתי שהמעסיקים ערכיים, רק אמרתי שאנחנו כציבור צריכים לשמוח שלנשואות יש תעסוקה על חשבון רווקות.

• הוסף לסימניות
אני לא מצדיק את המעסיקים, או מרחם על המועסקים,
ומאחל באמת לאותה רווקה, שתמצא את העבודה שלה בדיוק מתי שהיא תצטרך את הכסף הזה למטרות קריטיות יותר.

אני לא אמרתי שהמעסיקים ערכיים, רק אמרתי שאנחנו כציבור צריכים לשמוח שלנשואות יש תעסוקה על חשבון רווקות.
כלומר בעולמו של הקב"ה אין מקום לפרנסה גם לרווקות וגם לנשואות

• הוסף לסימניות
איזה קטע שהרב שטיינמן חשב אחרת.
הוראה פרטית של אדם גדול,
היא בדרך כלל לא מגיעה כהכללה לכל מי שנמצא מתחת לאותו טייטל,
ואין לדמות מילתא למילתא.
ובוודאי כשמדובר במישהו שהביא סיפור, שאין לי מושג מה היה המקרה ומה היו הצדדים.
וחוץ מזה, זה שאני מביא את דעתי זה לא אומר שאני חושב שכל אדם גדול צריך להסכים לה....
ברור
הרי תפקידו של עם ישראל כמובן הוא לדאוג שהכסף יגיע ליעדו ולא למסעדות ובילויים חלילה
אז כרווקה (שאכן טסה והיתה במסעדות) שעומדת (בניגוד למרבית חברותיה) לשלם על כל הנדוניה בס"ד, שכירות מהשניה הראשונה, וכל שקל נוסף לחיסכון לדירה כי לא מקבלת אפילו שליש ממה שחברותיה הנשואות קבלו וקנו עם זה דירה...
הרשה לי לחלוק על הדברים הנ"ל
לא הכללתי את כל הרווקות, אבל בדרך כלל ''בגדול'' רווקות צריכות את המשכורת הרבה פחות מאשר נשואות, וברוב המקרים הנזק שבמשכורת גדולה לרווקה רב על התועלת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה