התייעצות גננת, מורה, מזכירה? לנשואות בלבד!!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני בהלם מכמות האנשים ששמים לי אימוג'י כועס, על ההודעה שלי,
בסך הכל הבעתי את דעתי,
ואם אתם לא מסכימים איתה
אתם מוזמנים להציג את הסימוכין לדעותיכם, ולא רק לסמן בסמיילי...

• הוסף לסימניות
הוראה פרטית של אדם גדול,
היא בדרך כלל לא מגיעה כהכללה לכל מי שנמצא מתחת לאותו טייטל,
ואין לדמות מילתא למילתא.
ובוודאי כשמדובר במישהו שהביא סיפור, שאין לי מושג מה היה המקרה ומה היו הצדדים.
וחוץ מזה, זה שאני מביא את דעתי זה לא אומר שאני חושב שכל אדם גדול צריך להסכים לה....

לא הכללתי את כל הרווקות, אבל בדרך כלל ''בגדול'' רווקות צריכות את המשכורת הרבה פחות מאשר נשואות, וברוב המקרים הנזק שבמשכורת גדולה לרווקה רב על התועלת...
הנזק שבמשכורת לרווקה רב על התועלת
אולי אני אמסגר את המשפט הזה בכניסה למקומות עבודה
רעיון גדול
אגב, חשבתם על זה שבחורה שמרוויחה חיה על חשבונה ולא על חשבון ההורים?
או שזה פרט מדי גדול להכיל

• הוסף לסימניות
ממש לא!!
הוראה פרטית של אדם גדול,
ואין לדמות מילתא למילתא.
וחוץ מזה, זה שאני מביא את דעתי זה לא אומר שאני חושב שכל אדם גדול צריך להסכים לה....

לא הכללתי את כל הרווקות, אבל בדרך כלל ''בגדול'' רווקות צריכות את המשכורת הרבה פחות מאשר נשואות, וברוב המקרים הנזק שבמשכורת גדולה לרווקה רב על התועלת...
משכורת מכובדת לבחורה לא בהכרח מזיק לה!
היא חוסכת משלמת יותר דברים מכיסה הפרטי

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהנשואות צריכות את המשכורת יותר, אבל עדיין - בגלל זה מעסיקים לא מקבלים רווקות - קשה לי להאמין...

• הוסף לסימניות
אני ממש לא מכירה את התופעה הזאת, ב"ה!
ורואה מסביבי מגוון חברות לעבודה רווקות ונשואות.
למי יש יותר מוסר- זה תלוי אופי, ערכים, יושר ואכפתיות ולא הסטטוס זה שקובע.
ומי שכתב שרווקות יש להן פחות מוסר בגלל שלילה קודם בילו וכו'...
שטויות!!!!!!!!!! ואמא שקמה לתינוק שלה 5 פעמים בלילה וקמה לעבודה הפוכה, זה לא מצוי?????

• הוסף לסימניות
הנזק שבמשכורת לרווקה רב על התועלת
אולי אני אמסגר את המשפט הזה בכניסה למקומות עבודה
רעיון גדול
אגב, חשבתם על זה שבחורה שמרוויחה חיה על חשבונה ולא על חשבון ההורים?
או שזה פרט מדי גדול להכיל
בוודאי שיש לרווקה תועלת במשכורת גדולה, אבל יש בזה ג''כ נזק
שאת אותו נזק אין בדרך כלל לנשואה...

• הוסף לסימניות
הוראה פרטית של אדם גדול,
ואין לדמות מילתא למילתא.

לא נכנסת לעצם הוויכוח, רק שימו לב מה נושא האשכול ולאן ההודעות גלשו...
אין קשר בין עבודה לנשים נשואות בגלל שהן צריכות פרנסה לבין זה שלא מסתכלים על רווקות/ לא מקבלים רווקות/ מזלזלים ברווקות שרוצות לעבוד ולהכניס קצת כסף...

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהנשואות צריכות את המשכורת יותר, אבל עדיין - בגלל זה מעסיקים לא מקבלים רווקות - קשה לי להאמין...
אני לא הסברתי למה מעסיקים מעדיפים נשואות על פני רווקות, אלא למה אנחנו כציבור צריכים לשמוח מהמצב הזה...

• הוסף לסימניות
ניכר ממלותיך שאין לך מושג על מה אתה מדבר.
קודם כל עבודה היא לא רק כסף, היא גם העבודה בעצמה, וזה לרווקה הרבה יותר קריטי.
ו100% מהרווקות שעובדות חוסכות כספים משמעותיים לחתונה, מעבר לזה שכבר בהווה הן מפרנסות את עצמן. (משום מה ברור לאנשים שחיים של רווקה זה בחינם. אז נא להתעדכן, הם לא.)
לא אמרתי שאין בזה גם מעלות...

• הוסף לסימניות
לא אמרתי שאין בזה גם מעלות...
זה לא "יש בזה גם מעלות". זה - "גם רווקה צריכה פרנסה".
ולא, הנזק לא גדול על התועלת, להסתכל על משכורת של רווקה כעל נזק זה פשוט הסתכלות עקומה שמגיעה מחוסר הבנה.

• הוסף לסימניות
אני לא הסברתי למה מעסיקים מעדיפים נשואות על פני רווקות, אלא למה אנחנו כציבור צריכים לשמוח מהמצב הזה...
לשמוח?
מה יש לשמוח?
ולמה אנחנו כציבור צריכים לתת תיעדוף לאשה נשואה על פני רווקה?
כי היא יותר טובה?
כי היא יותר מוצלחת?
זה שאחת לא מצאה את זיווגה ביום צאתה מהסמינר היא אמורה גם לעבור עוד קשיים בעוון אי מציאת זיווג?
לא חושבת שיש מה להסביר פה בכלל...
חבל שאין אימוג'י של טמטום
סליחה מראש על התגובה...

• הוסף לסימניות
ובכן נשמח לשמוע את הנזק
שאני אדע בראשון לחודש הקרוב
הנזקים מופיעים כאן...
אני לא יודע מה מבחינת מוסר העבודה של רווקה, והאם הוא באמת גדול יותר מאשר לנשואה.
אבל ברור שמבחינת חשיבות העסקה כציבור, יותר חשוב לנו שנשואות שצריכות לפרנס בית ומשפחה, יהיה להם עבודה.
מאשר לרווקה, שככל שיהיה לה יותר כסף פנוי הוא ילך למותרות ושטויות כמו טיסות מסעדות ובילויים...
יכול להיות שלמעסיקים באמת עדיף להעסיק רווקות, אבל כציבור צריכים אנו לייקר את התופעה שמעסיקים מעדיפים נשואות על פני רווקות.
וזה חוץ מפתיחת העיניים, העליה ברמת החיים, שאחרי החתונה כבר אין אפשרות כלכלית לממן למשפחה את אותה רמת חיים שרווקה מממנת לעצמה,
כי גם שהיא חייה על חשבונה, היא עדיין לא משלמת שכירות משכנתה חשבונות חשמל גז מים וכו' ומזון...
ואת כל זה היא תצטרך אחרי החתונה לשלם מכיסה, מאותו כיס שהיא חייה עליו כעת בתור רווקה...

• הוסף לסימניות
הנזקים מופיעים כאן...

וזה חוץ מפתיחת העיניים, העליה ברמת החיים, שאחרי החתונה כבר אין אפשרות כלכלית לממן למשפחה את אותה רמת חיים שרווקה מממנת לעצמה,
כי גם שהיא חייה על חשבונה, היא עדיין לא משלמת שכירות משכנתה חשבונות חשמל גז מים וכו' ומזון...
ואת כל זה היא תצטרך אחרי החתונה לשלם מכיסה, מאותו כיס שהיא חייה עליו כעת בתור רווקה...
ואתה חושב שבשניה שהיא תתחתן תהיה לה עבודה?
ממה היא תחיה אז?

• הוסף לסימניות
הנזקים מופיעים כאן...

כמה חכם
ואז כל הבחורים שתומכים בדעה הזו
יצטופפו ויחכו לרווקות שהציבור מבחירה העדיף אותן פחות לעבודה
כי הרי ידועים הנזקים הרבים
ואז יום אחרי החתונה
כל המשרות תעמדנה דום
היא תתחיל להרויח ולכלכל בית של תורה יום אחרי השבע ברכות
והופ פתרנו כמה בעיות בו זמנית
ומה תעשה הרווקה בין הסמינר לחתונה?
אולי תרקום גובלנים לקישוט חדר הלימוד של בעלה

• הוסף לסימניות
בוודאי שיש לרווקה תועלת במשכורת גדולה, אבל יש בזה ג''כ נזק
שאת אותו נזק אין בדרך כלל לנשואה...
מה ענין גובה המשכורת לקבלה לעבודה?
מותר לרווקה להרוויח בדיוק בהתאם לעבודה אלפית לא פחות מהקולגה ה"נעלה" הנשואה
ושתעשה עם הכסף מה שהיא רוצה
זה לא אמור לענין לא אותך ולא את המעסיקים
לנשואה הייתם מתערבים מה היא עושה עם הכסף? לא, נכון
כנ"ל גם לרווקה
שיהיו מליארדריות
מפריע למישהו?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הנזקים מופיעים כאן...
וכי אין כאן נשואים או נשואות? בפורום הזה?
שוב, בגלל שהיא עדיין לא מצאה את החתן שלה - היא צריכה לחיות [כרווקה] ברמה נמוכה? לא לקבל משכורת? לא לעבוד? כי כשהיא תתחתן היא לא תדע איך להשתמש בכסף בצורה נכונה???

לא חושבת שזה שיקול של אף אחד חוץ מהאדם עצמו, בטח לא של מעסיקים.

• הוסף לסימניות
הנזקים מופיעים כאן...

תאור לא נכון בעליל.
הצרכים כרווקה וכנשואה שונים מאוד.
זה שלנשואים קשה לקבל את זה שלרווקות יש צרכים שונים משלהם שגם הם עולים כסף - שיתכבדו להבין שהם לא מבינים כלום.
ורווקות מודעות לחלוטין לזה שאחרי החתונה הכסף יצטרך להתחלק אחרת. גם זוג צעיר מודע לזה שכשיהיו ילדים הכסף יתחלק אחרת, לכן המשכורת אמורה להיות אפס בהתחלה ולגדול עם כל ילד שנולד? לא. אנשים אמורים לנהל את המשכורת שהם מרוויחים בהתאם לחיים שלהם היום, ובלי שאנשים שלא מבינים ידחפו את האף.

• הוסף לסימניות
הנזקים מופיעים כאן...

רווקות הן לא עד כדי כך לא מודעות למצבן (לפחות רובן...), הן יודעות את אשר יוטל עליהן לכשיתחתנו בעז"ה. אין סיבה לדאוג...
כאילו שאין נשואות שלמרות המשכורת ולמרות הכל חיות על משכורות רעב ומצד שני גם נהנות מהעולם (ועל הדרך לוקחות הלוואות וכו')..... זה לא משנה. כל אחת תעשה מה שהיא רוצה עם הכסף.
שוב, הנושא הזה לא רלוונטי, במיוחד שלא כולן כך.

אני ממנתי לעצמי חצי מהלימודים + מעשרות + בגדים + וכו'...
נכון, אוכל לא ממנתי וגם לא חשמל וגז וארנונה ומשכנתא וכו'
אבל זה שהייתי רווקה עובדת לא אומר שכל היום בזבזתי... (ולא אשקר שגם בזבזתי והיום אני לא מבינה איך הרשתי לעצמי במחי יד...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה