עזרה גננת שאוהב לקרוא

• הוסף לסימניות
איזה ספר חדש מומלץ לקנות לה?

• הוסף לסימניות
את הספר החדש של ברטלר- את זה בטוח עוד לא קראה...
השאלה אם היא אוהבת את הסגנון...

• הוסף לסימניות
איזה ספר זה?
מה הסגנון כתיבה?
דומה לכתיבה של מי?
עלילות? רגש?
היא מאד אהבה את הסגנון של פנינה פקשר

• הוסף לסימניות
יש ספר הומור חדש דנדש, של דבורה נויגרשל. 'הדבש והעוקץ' שמו.
והוא, איך אומרים? מתוק מדבש!
אני הולכת לתת אותו לגננות, עוזרות וכד', ום לאמי כמתנת יום הולדת.
ספר עצום! גם מי שלא רגיל להזיל דמעות למקרא קטעי הומור חייב להצטייד בטישו... אי אפשר להישאר אדישים. היה צריך להוסיף על הכריכה אזהרת קריאה נוספת - אין לקרוא את הספר בשכיבה על הבטן (מי שניסה לקרוא קומדיות בשכיבה על הבטן יבין היטב למה).
גילוי נאות - יש קשרי משפחה ביני לבין הסופרת. עם זאת, חוות הדעת שלי אובייקטיבית לגמרי!

• הוסף לסימניות
איזה כיף שהיא הוציאה את זה בתור ספר!
הייתי קוראת בעיתון ופשוט נחנקת מצחוק....
יואו היא חזקה!!

איך הצטערתי שהיא נפרדה ממנונ לפתע פתאום :(

• הוסף לסימניות
לא סיפורי בדיחות,
היא אוהבת קריאה עם חומר למסר ותובנות

• הוסף לסימניות
נחמד,
מחפשת ספר ממש.
איך הספר החדש של חוה רוזנברג? (לא זוכרת שמו)
איך חוקאדם? של ד.רנד? איזה סיגנון הוא?
ומה עוד?

• הוסף לסימניות
אולי 'קורמו'?
ספר עלילתי על יציאת מצרים
מאד יפה!

• הוסף לסימניות
קראה כבר (אני הבאתי לה את שלי לקרוא...)

• הוסף לסימניות
אדום - לבן עוד לא יצא כספר? אם כן - לדעתי היא תהיה מאושרת (ואם לא - אז תחנות של דבורי רנד אולי)

• הוסף לסימניות
איזה ספר זה?
מה הסגנון כתיבה?
דומה לכתיבה של מי?
עלילות? רגש?
את הספר הספציפי הזה אני לא מכירה,
אבל הסגנון של ברטלר בכללי הוא רגש מאד,
יש אומרים שזה ספרים טיפוליים מדי.
בכל אופן זה ספרים שאו אוהבים אותם מאד, או לא סובלים.
אז כדאי לך לברר מראש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה