מידע שימושי גננת שיח

• הוסף לסימניות
היי,
תודה רבה על התשובה..
מבחינת הקופה הגשתי ערעור על ההחלטה שלהם וזה לא עזר.
הטעויות שלהם עולות לנו ביוקר.. כמה עצוב.
מכירה רופא התפתחות פרטי? ואני אמורה לקבוע תור לאבחון להתפתחות הילד?
איזה קופת חולים את?
אני לא מכירה רופא התפתחות פרטי אבל את יכולה להתייעץ עם עזר מציון.
תור לרופא התפתחות- אבל תבדקי קודם כל אם זה קביל אצלכם.

• הוסף לסימניות
לצערי בכללית..
למי לפנות בעזר מציון?
אז בכללית אמרו לי שאין להם תורים לרופא התפתחות ולכן מספיק שקלינאית תקשורת/ מרפאה בעיסוק תכתוב שיש צורך בגננת שיח והרופא התפתחות חותם על זה וזה קביל לוועדה.
עזר מציון- מדור לילד המיוחד

• הוסף לסימניות
נכון הבעיה שגם לקלינאית תקשורת אין להם תור, רק עוד שלושה חודשים במקרה הטוב...
ועד אז כבר לא יהיה רלונטי...
אני ינסה לבדוק דרך עזר מציון-תודה על העזרה!

• הוסף לסימניות
נכון הבעיה שגם לקלינאית תקשורת אין להם תור, רק עוד שלושה חודשים במקרה הטוב...
ועד אז כבר לא יהיה רלונטי...
אני ינסה לבדוק דרך עזר מציון-תודה על העזרה!

רק לאיבחון קלינאית 3 חודשים???
ואני חשבתי שבמאוחדת סיוט...
איבחון היה לי ממש מהר אבל טיפול מינימום 7 חודשים לחכות...

• הוסף לסימניות
זה מה שהם אמרו לי, כלומר שלושה חודשים תור לקלינאית זה המינימום שלהם, בטוח בפועל יהיה יותר, גיסתי חיכתה בכללית עשרה חודשים לתור לריפוי בעיסוק....
שוקלת ברצינות לעבור קופה..
יש למישהי המלצה חיובית בתחום התפתחות הילד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הבן שלי בן 4.
ילד חמוד , חכם , וחברותי אבל...עם גמגום התפתחותי שנמשך כבר הרבה זמן וכן הקטן ביותר בשנתון .
ומעונינת להוציא לו אישור לגננת שיח לשנה הבאה , (בגיבוי מלא ובעזרה מהגננת בגן)
אז התחלתי את המסע הבלתי נגמר הזה - פתחתי תיק בהתפתחות הילד , מילאתי שאלונים, זומנתי לאבחון פיזיוטרפיה (לא ברור איך הם הבינו מהשאלונים שיש פה איזושהי בעיה..)
המטרה שלי היתה להגיע לאבחון אצל קלינאית תקשורת - ובסוף הגעתי גם אליה ...
אחרי האבחון היא אמרה שאני אקבל בהמשך זימון לתחילת תהליך טיפול אצלה,
עכשיו לצורך וועדה לקבלת גננת שיח - אני צריכה להביא המלצה מהקלינאית לגננת שיח
אבל----כל אחד זורק אותי מפה לשם , הקלינאית טוענת שהיא לא יכולה לתת דבר כזה כי היא מטפלת בכלל אוכליוסיתי ואין לה אפשרות לכתוב המלצה כזו (?) בהתפתחות הילד טוענים שאני צריכה לפתוח בקשה לאבחון לקלינאית מיועדת לדברים אלו (!) ואחרי שיזמנו אותי לאבחון כזה (עד אז אפשר להפרד כבר כמה פעמים מהרעיון להספיק את הוועדה ) אולי יוציאו לי המלצה...
אין עם מי לדבר!!! - אגב, מאוחדת.
האם זו הטרטרת שכולן עוברות????
נשמע לי מוזר ממש ...
אשמח להחכים ואיך לצלוח את המסע במהירות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה