למעשה, מתברר שאין זה רעיון טוב כל כך,הייתי שמח לשמוע אם יש אופציה לקנות גנרטור קטן ביתי לשבת רק לצורך מזגן לכמה שעות. {בערך 8 שעות}
תודה רבה.
באיזה שיטה זה מגבה?
חיישינן ליום המעונן.אני אשמח למידע על מערכת סולרית קטנה לשבת (למזגנים)
הבנתי שיש אפשרויות כאלו
תבדוק בנתוני הגנרטור, כמה התפוקה שלו, אם 70% מזה מספק אותך אז אתה יודע כמה הצריכה הרשמית שלו וכמה זה יעלה לך, תבדוק האם הוא מיועד לעבודה רציפה, לכמה שעות ואיזה טיפולים הוא צריך ובאיזו תדירות.@חיים גמזו @משה פריי
מישהו המליץ לי על גנרטור שעובד על גז ביתי (ע'י טכנאי כמובן)
השאילה היא א' האם זה יכול להחזיק מזגן?
ב' לכמה שבתות יכול להספיק בלון 48 קג?
עריכה: כאן מצאתי עוד סוג של גנרטור וכתוב כך
צריכת הגז בגנרטור זה: הצריכה הינה 3/4 (שלוש רבעים) קילו לשעה במאמץ של 70%.
ככל שמאמצים פחות את הגנרטור כך הגנרטור צורך פחות
נשמח לקבל עוד מידע בנושא
תבדקו גם כמה זה בטיחותי@חיים גמזו @משה פריי
מישהו המליץ לי על גנרטור שעובד על גז ביתי (ע'י טכנאי כמובן)
השאילה היא א' האם זה יכול להחזיק מזגן?
ב' לכמה שבתות יכול להספיק בלון 48 קג?
עריכה: כאן מצאתי עוד סוג של גנרטור וכתוב כך
צריכת הגז בגנרטור זה: הצריכה הינה 3/4 (שלוש רבעים) קילו לשעה במאמץ של 70%.
ככל שמאמצים פחות את הגנרטור כך הגנרטור צורך פחות
נשמח לקבל עוד מידע בנושא
תגובה על בקשה לצימר במושב:הצעירים התעסקו עם זה,
אם זה חשוב אוכל לשאול בלנ''ד,
בשבת לפני פסח יצאנו לשטח לשבת הילדים והמשפחה,
הקמנו אוהלים ליד הירדן, המבוגרים היו אחראים על האוכל והצעירים על המיקום.
סופ''ש פחות מענין.תגובה על בקשה לצימר במושב:
הצימר בבית חלקיה פנוי לסוף שבוע שלישי מיום ששי כח אב עד יום ראשון ל אב 2000 שח בלבד
יש גנרטור
כאן ניתן לראות תמונות ופרטים על הצימר: http://6822608bad3fd.site123.me/
סליחה על תגובה שלא קשורה לתוכן
אין לי אפשרות לגשת למפרסם המודעה ישירות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים