גנרל בורקס: להסתער!!!

סוף סוף גם אנחנו בין הקונים המאושרים!
מחכים בקוצר רוח לפסח, לקרוא ביצירת הפאר הזו...

הצלחה רבה מחכים לספרים חדשים!

גם אני קניתי אותו היום בשבילי,
הבעיה היא שהצצתי בו והוא הפחיד אותי עד מוות.
החלטתי לסיים את כל השמרלינג (14 יחידות, סוג של התמכרות) לאט לאט.
ואז אתחיל לקרוא אותו ביסודיות.
כי לקרוא ספר כזה, זה מחייב!

סליחה על ההקפצה!
כל הזמן אני אומרת שאני יכתוב כמה הילדים נהנו, אבל עכשיו כשהבת שלי בת שנה ושמונה רצה אליי עם הספר וצועקת: ייבו, ייבו ומצביעה לי על 'ליבו' החלטתי שאני לא מחכה עוד רגע וכותבת מיד, זה ספר שחודר לכל שכבות הגיל מהקטנטונת הנ"ל דרך הילדים (אלו שקוראים לבד ורק באים לקבלת הסברים מעמיקים או אלו שצריך לספר להם כי עדיין לא יודעים לקרוא) ועד אלי (וראיתי את בעלי אפילו מציץ לכיוון):p

תודה לך שירי, תמשיכי להנפיק לנו חומרים כאלה איכותיים!!

נ.ב. אנקדוטה קטנה שאני משתפת: יום אחד בעלי עזר עם ההשכבה ואני הייתי עסוקה, אני שומעת אותו מתדיין עם בן ה-9 בענין ההורמוני גדילה שכבר הגיעו והם לא יכולים לפעול כי הוא לא ישן עדיין, וזה נכנס חזק אצל הילדים שהם מזהירים אחד את השני שילכו לישון מהר כי הם מפסידים הורמוני גדילה;)

נכתב ע"י רחלים;1574350:
גם אני קניתי אותו היום בשבילי,
הבעיה היא שהצצתי בו והוא הפחיד אותי עד מוות.
החלטתי לסיים את כל השמרלינג (14 יחידות, סוג של התמכרות) לאט לאט.
ואז אתחיל לקרוא אותו ביסודיות.
כי לקרוא ספר כזה, זה מחייב!

חשבתי שאני היחידה שקשה לה להודות...
קנינו כבר לפורים ובפסח הבן אומר לבעלי "אבא תקנה לאמא עוד אביגדור לפסח כי מה שקנינו בפורים לא עוזר לה"
והקטן עונה לו בשקט "היא מפחדת מליבו" אז הגדול עונה ביבושת "היא תגדל"...
חשבתי שזה מתאים לשגיאות של ילדים אבל מרוב פחד.
שירי אולי תוציאי אביגדור 2 למבוגרים.
אני עוד לא מצליחה להתגבר על הבורקס.

אוי, איזה סיפורים טובים!!! רק עכשיו אני רואה! :)
אהבתי ממש,
bbr תודה על השיתוף, שמחתני!
ואקום - הצחקתני :)
שינוי בהרגלי חיים זה אחד הדברים הכי קשים שיש, את בחברה טובה.
והקפצתן ממש בעיתוי הנכון, מהדורה שניה ברוך ה' על המדפים.

שירי היקרה
האם תוכלי להעלות לנו את המשחק סולמות וחבלים
שיש בסוף הספר?
הספר שאנחנו קוראים מנוילן
ולכן קשה להבין איפה מתחילה המגלשה.

טוב עשיתם שניילנתם,
תשלחי לי את המייל שלך ואשלח לך.
:)

אם תתנו לי כוס של מלח ומלחייה....:D:D:D
גלגלת אותי!!! בהצלחה זה נראה מדהים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה