עזרה גסטרואנטרולוג - מי מכיר?

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצות לרופא גסטרו מעולה למבוגרים מקופ"ח מאוחדת (אחרי שהיינו אצל אחד - וממש התאכזבנו גם מהמקצועיות וגם מהיחס...)

• הוסף לסימניות
המרכז או ירושלים - בשביל משהו טוב ניסע.

• הוסף לסימניות
תבררו על פרופסור ערן גולדין משע"צ, מקבל גם במודיעין

• הוסף לסימניות
היינו אצלו לפני כמה שנים, הוא קיבל בשערי צדק, הוא רופא דתי, וכזה אנושי,
אני גם מאוד התרשמתי מהמקצועיות שלו.

• הוסף לסימניות
מנסיוני העשיר (הרבה מאוד שנים..) רוב רופאי הגסטרו הם פלוס מינוס אותו דבר. פרופסור גולדין מנהל המחלקה בהדסה שנים רבות (לטוב ולמוטב), שם אחר שהוזכר פה לשבח לא כ"כ הייתי מרוצה (לפני הרבה שנים), ומ"מ חבל להוציא כסף מיותר על שר"פ (מנסיון !!!) אא"כ עושים בדיקות פולשניות ודברים רציניים. אני ממליץ בחום על ד"ר צבנאג שמקבל במאוחדת ירושלים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ד"ר ירוחם לוין, ירושלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

היתה כאן ניקית בשם @רוח סתרים, היא נעלמה כמו רוח סתרים אחרי שהאשכול ננעל
באחת מהתגובות לפני שהאשכול ננעל היא מודה לכל האנשים הטובים שסייעו לה (לא מצליחה לצטט) פניתי אליה כדי לברר מי עזר לה אבל היא לא עונה
אני מחפשת עזרה דחופה לבחורה מהממת בת עשרים, בת לאמא נרקסיסטית. שמעוניינת לעזוב את הבית בדחיפות. ממש בגדר של פיקוח נפש.
לא מחפשת משפחה, חמה ככל שתהיה. אלא מסגרת שמתאימה לה ותהיה מסוגלת לתת לה גם את המעטפת המקצועית לשיקום הדימוי העצמי המרוסק.
אולי דירת בנות. שחוו את מה שהיא חוותה.
יש רעיונות? מישהו מכיר דבר כזה? אשמח לכל מידע כאן או באישי.
הבן שלי בן 4.
ילד חמוד , חכם , וחברותי אבל...עם גמגום התפתחותי שנמשך כבר הרבה זמן וכן הקטן ביותר בשנתון .
ומעונינת להוציא לו אישור לגננת שיח לשנה הבאה , (בגיבוי מלא ובעזרה מהגננת בגן)
אז התחלתי את המסע הבלתי נגמר הזה - פתחתי תיק בהתפתחות הילד , מילאתי שאלונים, זומנתי לאבחון פיזיוטרפיה (לא ברור איך הם הבינו מהשאלונים שיש פה איזושהי בעיה..)
המטרה שלי היתה להגיע לאבחון אצל קלינאית תקשורת - ובסוף הגעתי גם אליה ...
אחרי האבחון היא אמרה שאני אקבל בהמשך זימון לתחילת תהליך טיפול אצלה,
עכשיו לצורך וועדה לקבלת גננת שיח - אני צריכה להביא המלצה מהקלינאית לגננת שיח
אבל----כל אחד זורק אותי מפה לשם , הקלינאית טוענת שהיא לא יכולה לתת דבר כזה כי היא מטפלת בכלל אוכליוסיתי ואין לה אפשרות לכתוב המלצה כזו (?) בהתפתחות הילד טוענים שאני צריכה לפתוח בקשה לאבחון לקלינאית מיועדת לדברים אלו (!) ואחרי שיזמנו אותי לאבחון כזה (עד אז אפשר להפרד כבר כמה פעמים מהרעיון להספיק את הוועדה ) אולי יוציאו לי המלצה...
אין עם מי לדבר!!! - אגב, מאוחדת.
האם זו הטרטרת שכולן עוברות????
נשמע לי מוזר ממש ...
אשמח להחכים ואיך לצלוח את המסע במהירות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה