גסרולוג

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצה לרופא גסטרו מומחה שעובד עם הכללית, לא משנה אזור,

• הוסף לסימניות
יש לי המלצה על רופאת גסטרו,
ד"ר יונה אבני במרכז רפואי רמת אביב.
מומחית ועדינה במיוחד.

• הוסף לסימניות
גסטרואנטרולוג

רק לידיעה....

• הוסף לסימניות
לילדים?
ד"ר אלכס קראוטאומר היה בעבר בשניידר,
כיום מקבל כרופא ילדים (התמחות שניה) במרפאת פלמ"ח בבני ברק.
הוא מדהים.
חוץ ממנו, גם שאר הצוות במרפאות חוץ גסטרו בשניידר מדהים, מקצועי, טיפול מקיף, מידע נגיש וברור, וגישה נהדרת לילדים.

• הוסף לסימניות
אם מדובר על גסטרו ילדים
יש את דר מרדכי סליי בהדסה עין כרם (מקבל שר"פ עם החזר מכללית) ממליצה מאוד מעולה באבחנות מניסיון מר עם רופאי גסטרו שאמרו לי שאני אמא מדומינת והוא אבחן מום מולד מסובך מאוד במעי של הבת שלי...
ואת דר פרי מילמן בהדסה הר הצופים לא יודעת אם מקבלת כללית תבררו...

• הוסף לסימניות
א. גסטרולוג.
ב. יש את ד"ר ארי ברגוורק, הוא ממש מצוין, ונהנינו ממנו כמה פעמים. אבל אני לא יודע אם הוא מקבל גם בכללית

• הוסף לסימניות
מקפיצה

משהו מכיר גסטרו מומחה בצפון?

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח אם מישהו יודע על רופא גסטרו פרטי למבוגרים בצפון או ירושלים שיש לו תור מאוד מהר
ממש דחוף לי מי שיודע על רופא טוב

• הוסף לסימניות
אני מחפש גסטרואנטרולוג לא 'כבד'
שיכול לתת אבחון מעי רגיז לבקשת הלקוח על סמך מכתב של רופא משפחה
בלי בדיקות נוספות ובלי לכתוב ''לדבריו'' או ''מתלונן על''
אשמח למידע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה