הדודה מלכי
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
•
- הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדודה מלכי;1986993:נחמי הלוגו ממש מתאים בצבעים..![]()
נכתב ע"י מימי זו;1988054:תודה מלכי! איזה כיף לראות את הברווזה שלי!
מלכי מצטנעת ומסבירה לכן שהמבטים איכשהו מופנים לכיוון אחר,
ולא מספרת שהיא צילמה ילדה שהתברר אחר כך שלא הרגישה טוב,
עצבנית ובכיינית כנגד כל התחזיות.
בנוסף - גשם מפתיע (צילומי חוץ! שרונה!)
שהתחלף לשמש מסנוורת...
והצליחה להוציא תמונות נהדרות.
(ולא... לא כי אני האימא, מה פתאום)
בחורה מוכשרת יש לכם כאן בפורום. ברכותיי!
---מפעם לפעם בה אנו מצלמים אצל צלמת אני לומדת להעריך את העם הזה, תמשיכו להצליח!---
נכתב ע"י מימי זו;1988054:תודה מלכי! איזה כיף לראות את הברווזה שלי!
מלכי מצטנעת ומסבירה לכן שהמבטים איכשהו מופנים לכיוון אחר,
ולא מספרת שהיא צילמה ילדה שהתברר אחר כך שלא הרגישה טוב,
עצבנית ובכיינית כנגד כל התחזיות.
בנוסף - גשם מפתיע (צילומי חוץ! שרונה!)
שהתחלף לשמש מסנוורת...
והצליחה להוציא תמונות נהדרות.
(ולא... לא כי אני האימא, מה פתאום)
בחורה מוכשרת יש לכם כאן בפורום. ברכותיי!
---מפעם לפעם בה אנו מצלמים אצל צלמת אני לומדת להעריך את העם הזה, תמשיכו להצליח!---
נכתב ע"י נחמי;1988134:
אהבתי שהאות k נפתחת כמו הפה של הברווזון
התאורה נראית ממש בהזמנה.......והערה על המבט,ממש בקטנה
הכן תמונות נהדרות !!!
כיף עם כאלה לקוחות מעריכים.
נכתב ע"י שרה אשכנזי;1988247:יפה מאוד.
באיזה שעה צולם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים