אם הבנתי נכון אז זה אפשרי רק אם מחליפים אמבטיה לאמבטיה עם איבזור מיוחד וזה לא דבר שאפשרי להוסיף על אמבטיה קיימת? (האמבטיה ממש חדשה אז אנחנו לא בכיוון להחליף רק רצינו מאד לשדרג....)כל אמבטיה יכולה לשמש גם כג'קוזי, עם תוספת איבזור.
צריך לתאם ולקנות מול החברה שמייצרת את האמבטיות, שהנפוצה שבהם היא MTI .
זה דבר פשוט וכלל לא מסובך
צריך להחליף לאמבטיה חדשה, ובבניה משאירים פתח מהצד לטיפול שוטף,אם הבנתי נכון אז זה אפשרי רק אם מחליפים אמבטיה לאמבטיה עם איבזור מיוחד וזה לא דבר שאפשרי להוסיף על אמבטיה קיימת? (האמבטיה ממש חדשה אז אנחנו לא בכיוון להחליף רק רצינו מאד לשדרג....)
האם עשיתם תאמבטיה הזאת בסוף נשמח לשמוע.........הייתי בדירה וראיתי שהם עשו ג'קוזי בסיסי (לא הרבה זרמים) במסגרת האמבטיה הקלאסית שלהם.
אני אשמח לשמוע פרטים מי עושה דברים כאלה, במה זה כרוך, וכמה אמורה להיות העלות הכספית של כזה דבר פחות או יותר.
אני אשמח עם כל מידע.
הייתי בדירה וראיתי שהם עשו ג'קוזי בסיסי (לא הרבה זרמים) במסגרת האמבטיה הקלאסית שלהם.
אני אשמח לשמוע פרטים מי עושה דברים כאלה, במה זה כרוך, וכמה אמורה להיות העלות הכספית של כזה דבר פחות או יותר.
אני אשמח עם כל מידע.
וממליצה או שלא ?שחיפשנו דירה להשכרה בשנה ראשונה הגענו לדירה עם ג'קוזי באמבטיה
לי היה בדירה כשנכנסתי והיה קטסטרופה כל הזמן נכנס לכלוך לאמטיה גם כשלא השתמשנו בזרמים עד שפשוט החלפתי אמבטיה לאמבטיה רגילה והכל בא על מקומו בשלום. דרך אגב הייתי גם באיזה צימר יוקרתי שהיה שם ג'קוזי ובא נגיד שכל מי שבא לשם משתמש בג'קוזי (יוצא שהוא בשימוש לפחות פעמים בשבוע) ועדין יצא לילוכיםאני יודעת שאם לא מפעילים הרבה זמן יוצאים מים מלוכלכים בהתחלה,
ומה שצריך זה למלא את האמבטיה, להפעיל את הג'קוזי, לרוקן ולמלא שוב..
זה מוציא את החשק מההתחלה.. (במידה ולא השתמשו , לא יודעת אם שנה, או חודש)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים