גרביון צבע רגל לילדה, איפה משיגים?

• פותח הנושא sari
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איפה ניתן להשיג גרביון צבע רגל לילדה בת 3
בבני ברק!
(חיפשתי אתמול בכמה חנויות ולא השגתי...?)

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת למה את רוצה את זה אבל אני קניתי לבת שלי בפמילי סנטר גרביון שקוף עם קצת דוגמא בצבע שמנת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mediadesign;956713:
אני לא יודעת למה את רוצה את זה אבל אני קניתי לבת שלי בפמילי סנטר גרביון שקוף עם קצת דוגמא בצבע שמנת.

אני מחפשת חלק
לתחפושת כמובן...

• הוסף לסימניות
אם לא תשיגי בבני ברק....
בפוזמק בגאולה בירושלים יש.

• הוסף לסימניות
במקרה שאת לא מוצאת, את יכולה לקחת גרביון במידה קטנה לגזור בסוף הגרב עד לאורך הרצוי ולתפור סיומת (אוברלוק או קיפול ותפר חזק) וכן להצר במידת הצורך מלמעלה בתפר.

• הוסף לסימניות
יש מצב להשיג כזאת גרב לתינוקת בת שנה? (לתחפושת, כמובן...)

• הוסף לסימניות
יש בחנות גרביים ברבי עקיבא

• הוסף לסימניות
יש חנות גרביים מדהימה, חדשה יחסית.
ברח' ר' עקיבא 56 בני ברק, בפסז',
נסי שם, אולי יהיה שם.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
השגתי בר' עקיבא 56 בפסאג' (סטוקסטור).
יש שם מבחר מדהים בכל הצבעים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת גרביון אקרילן בצבע רגל-חום בהיר-קמל
מישהו ראה באנשהו?
באזור ירושלים-בני ברק-אשדוד.
לילדה בת שנה וחצי, מידה 0.
כמובן לצורך תחפושת.

• הוסף לסימניות
כנ"ל
באותה חנות יש כנראה.
יש להם מלאי עצום ומגוון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה