גרביונים אקרילן

• הוסף לסימניות
איפה ניתן להשיג גרביונים אקרילן מחממים לתינוק בן 3 חודשים?
יש לציין שמידה 0-1 של שרייבר גדול עליו, יש יותר קטן?
תודה לכל המשיבים!!!​

• הוסף לסימניות
יש את האנגליות, לדעתי בכל חנות גרבים, המידה הכי קטנה

• הוסף לסימניות
הכי מדהימות של חברת big oshi להשיג בכל חנות הלבשה כמו פמילי סנטר.
הם פשוט עומדות בול על הרגל.

• הוסף לסימניות
אחרי הכביסה גרביונים מתכווצות לחצי.

• הוסף לסימניות
בפמילי סנטר יש גרביונים קטנטנות ומתוקות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;894134:
אחרי הכביסה גרביונים מתכווצות לחצי.

אצלי לא...

אבל ראיתי בבזאר שטראוס המון סוגים ומידות, גם 0-0, שהיו טובות על התינוקת הפיצפונת שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בראש מילה;894172:
אצלי לא...

אבל ראיתי בבזאר שטראוס המון סוגים ומידות, גם 0-0, שהיו טובות על התינוקת הפיצפונת שלי.
מתי ראית? זה אקרילן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;894176:
מתי ראית? זה אקרילן?
את האקרילן יותר קל למצוא.
מה שלא מוצאים זה את הכותנה היפות!

• הוסף לסימניות
יש לך בH&M כל מיני דוגמאות וצבעים במידות קטנות

• הוסף לסימניות
בקניונים,
בירושלים יש לך במלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;894176:
מתי ראית? זה אקרילן?

לא ממש התעמקתי, אבל בגדול יש להם המון סוגים, גם אקרילן וגם כותנה, וגם במידות מיוחדות לתינוקות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בראש מילה;894172:
אצלי לא...

על אלו אני מדברת. אני קונה ומכבסת עוד לפני השימוש הראשון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה