גרביונים שחורות מנקסט לנשים

• הוסף לסימניות
מישהי קנתה? איך האיכות? איך העובי יחסית לדנייר? איך הגודל?

• הוסף לסימניות
ניסיתי שנה שעברה
היה מצוין!!!! שווה מאוד!!

• הוסף לסימניות
אפשר קישור ? מה העלות שלהם ?

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי שחור 40 דנייר ווממש אני לא מרוצה
קודם כל זה ממש אטום כמו 100 דנייר
והגומי שלהם רפוי..שהגרביונים יכולות ליפול לך באמצע הדרך...

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה לגבי הגרביונים של נקסט, אבל אני הזמנתי בעלי אקספרס גם השנה וגם שנה שעברה ואני ממש מרוצה.
הזמנתי 2 סוגים: 1. זה כמו מכנס שבתוכו יש פלנל אבל לא מאוד עבה (טוב לשים מתחת למגפיים)
2. שחור עבה 100 דנייר

• הוסף לסימניות
אני מזמינה מנקסט ומאוד מרוצה....
רק צריך לדעת שהמידות גדולות אז מי שהולכת בגרביון רגל מידה 4 יכולה להזמין מידה M

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה לגבי הגרביונים של נקסט, אבל אני הזמנתי בעלי אקספרס גם השנה וגם שנה שעברה ואני ממש מרוצה.
הזמנתי 2 סוגים: 1. זה כמו מכנס שבתוכו יש פלנל אבל לא מאוד עבה (טוב לשים מתחת למגפיים)
2. שחור עבה 100 דנייר
תני קישור, וכן איזה מידה קנית ותוך כמה זמן הגיע,
תודה

• הוסף לסימניות
ה40 דנייר בנקסט זה אכן 40 דנייר או יותר ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גרביונים שחורים של נקסט הוציאו לי מלא צ'פים
אצלכם לא?

• הוסף לסימניות
אני מזמינה מנקסט ומאוד מרוצה....
רק צריך לדעת שהמידות גדולות אז מי שהולכת בגרביון רגל מידה 4 יכולה להזמין מידה M

מזמינה גם גרבי רגל?
איך אני יודעת למה הצבעים שם חופפים לצבעים בארץ?

• הוסף לסימניות
הזמנתי מנקסט לפני שנתיים וחרשתי עליהן ואני מאד מרוצה.
לא נקרעו ולא הוציאו צ'פים.
המידות גדולות.
אני מידה 42 והמדיום גדול עלי.

• הוסף לסימניות
מישהי יכולה להסביר איך הולכות המידות?

• הוסף לסימניות
מישיהי יודעת מה הצבעים בגרביונים צבע רגל לאישה
בהשוואה לארץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה