- הוסף לסימניות
כשמכבסים גרביונים של בטרפליי, לא כל השחור יורד. בעיקר ב"כפות הרגליים", של הגרביונים הלבנים.
יש למישהו עצה איך לעשות את זה?
יש למישהו עצה איך לעשות את זה?
גרביונים מחברות ישראליות מתכבסים לגמרי נפלא. הלבן חוזר להיות לבן בכביסה רגילה עדינה.נכתב ע"י sari93;1261370:אוקסיג'ן יעשה את העבודה
(למה דוקא בטרפליי?)
כנ"ל גם אצלי.נכתב ע"י mig;1261798:אצלי כל הגרביונים מקבלים שחור בכף הרגל ובברך,
ואם אני רוצה גרביונים לבנות אני נאלצת לשפשף את הגרביונים עם סינטבון,
גם מחברות יקרות וגם מחברות זולות.
לצערי הגרביונים של בנותי הצדקניות נקרעים כמעט תמיד לפני שהם משחירים מאודנכתב ע"י אסתר;1261838:אז כולכם נדברתם על הסינטבון?
לפני פסח זרקתי ארבעה גושים ששכבו אצלי כאבן שאין לה הופכין...![]()
כנ"לאצלי כל הגרביונים מקבלים שחור בכף הרגל ובברך,
ואם אני רוצה גרביונים לבנות אני נאלצת לשפשף את הגרביונים עם סינטבון,
גם מחברות יקרות וגם מחברות זולות.
דברי עם הבנות שלי על זה... טוב?!הפתרון הוא לא להלך יחפים בגרביונים האלו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים