גרביים לנשים

• פותח הנושא ONE1
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בעקבות הדיונים על הגרביים כאן בעבר,
ניסיתי לקנות גרביון של MM
ומה שלא אהבתי בו, זה שלעומת לונטה הגומי שלו באיזור הירכיים יותר חלש.
אני מאד אוהבת שהגרביון משמש קצת כמו חגורת בטן.
אבל זה ממש ענין של טעם וריח... כי יש כאלו שיאהבו דווקא כזה שלא לוחץ.

• הוסף לסימניות
...

בינינו...אין באמת חיה כזו...
(כל גרב סופה להיקרע!);););)

• הוסף לסימניות
הניקית שאמרה שהגרביים מחזיקות לה כמה שנים-
אני הולכת עם לונטה 60 דנייר, והגרביון מחזיק לי חודשיים במקרה הכי טוב (כשמדובר על 6 זוגות בכל סיבוב)
אלוי זה תלוי בסוג הרגל? סוג הדם? מידת הנעלים?:cool:

האמת שבמשהו אחד זה כן תלוי. עור יבש ופצוע בכף הרגל ששורט את הגרב.

אני לא סובלת מעור יבש במיוחד, אלא ממש סטנדרט... אבל תכלס, הוא קורע את הגרב.

• הוסף לסימניות
צריך גם לזכור,
לגזור ציפורניים :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילה1;1263933:
לוונטה
סילבר 40 דנייר
מומלץ מאוד
עולות קצת יותר יקר אבל כדאי
(בפמילי סנטר הן מאוד זולות)

מאז שגיליתי את החנות בר' עקיבא 56,
אני קונה שם את כל הגרביים,
הם הרבה יותר זולים מפמילי סנטר,
ומשאר החנויות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה