גרביים מתקפלות לבנות של חב' שרריבר

• הוסף לסימניות
איפה יש בירושלים חיפשתי ולא מצאתי.

• הוסף לסימניות
דווקא של שרייבר אין לי מושג
אבל חנויות רבות כמו: פוזמק, והמכירה ברח' אוהל יהושע יש של ממוי ושל בליץ - מעולות!!!

• הוסף לסימניות
אני מחפשת משהו שלא מתקשה אחרי כביסה של הרתחה

• הוסף לסימניות
אני קניתי במכף רגל ועד ראש מעולות! (רח' לבוש מרדכי- בגאולה)

• הוסף לסימניות
מול הכל ב 2?
הם לא מתקשות בכביסת הרתחה.

• הוסף לסימניות
כל בוקר זה מלחמה עם הגרביים.. יש לי הרבה G&C וראיתי שה 2 שקיימים לי של שרייבר ממש רכות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפה;1240672:
אני מחפשת משהו שלא מתקשה אחרי כביסה של הרתחה

של MeMoi הן ממש רכות אפילו אחרי המון כביסות

• הוסף לסימניות
איפה יש לקנות אותם ואם את יודעת כמה הם עולות?

• הוסף לסימניות
כמעט בכל חנות בירושלים יש אותן
בפוזמק ובקלז'יני אני יודעת בבירור

• הוסף לסימניות
אני אבדוק לך בדיוק איזה חברה... אבל תשובה רק מחר בעז"ה..

• הוסף לסימניות
אל תטרחי אני יוצאת לחופש היום ולא אהיה ליד מחשב עד אחרי פסח. תודה בכל אופן על הרצון

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי בירושלים שמוכרת בביתה ומאד אמינה מביאה רק דברים טובים ולא יקרה במחיר.
אני אישית קונה אצלה , אוכל לתת לך טלפון שלה אם תרצי.

• הוסף לסימניות
תשלחי לי באישי אני יוצאת הרגע מהמשרד

• הוסף לסימניות
לי memoi התקשה!

היום אני קונה רק C&G

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה