מנסיוןאני קונה תמיד 100% כותנה, תיכנסי לכל חנות גרביים ותבקשי את מה שאת צריכה ותקבלי!!
אני קונה באדיר בבני ברק יש לו גרביים מצוינות 100% מעולות .מנסיון
רוב רובם של ה100%כותנה לא מכילים 100%..
אמר לי פעם יבואן שמותר לכתוב 100% אם יש כמעט...
אני לא חושבת שזה כזה דבר נדיר.
אני קונה תמיד 100% כותנה, תיכנסי לכל חנות גרביים ותבקשי את מה שאת צריכה ותקבלי!!
זה בדיוק הנקודה שמי שלא רגיש לא משנה לו אבל אנשים רגישים יודעים שלא כל גרב 100% כותנה היא באמת כך .מנסיון
רוב רובם של ה100%כותנה לא מכילים 100%..
אמר לי פעם יבואן שמותר לכתוב 100% אם יש כמעט...
איפה בבני ברק?אני קונה באדיר בבני ברק יש לו גרביים מצוינות 100% מעולות .
קשה לי לעזור לך בירושלים .
החנויות שאני יודעת שיש שם בוודאות:איפה בבני ברק?
יש יחידים אבל זה לא מומלץ הוא יצטרך לקנות גרביים חדשות כל חודש עדיף לנסות במבוק או מודולאיפה אפשר להשיג לגבר שסובל מאד מפטריות ברגליים? תודה מראש! אזור ירושלים
יש יחידים אבל זה לא מומלץ הוא יצטרך לקנות גרביים חדשות כל חודש עדיף לנסות במבוק או מודולאיפה אפשר להשיג לגבר שסובל מאד מפטריות ברגליים? תודה מראש! אזור ירושלים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים