דרוש מידע גרבי תינוקות נקטס

• הוסף לסימניות
שלום רב!
יש לכם המלצה על גרביים לתינוקת בת שנה מנקסט? העדיפות למשהו שטוב לחורף
וכן אשמח גם המלצה לגרביונים לבנות.
וכן איזה מידה כדאי.
האם זה https://www.next.co.il/he/style/st302082/693519 טוב? לא ברור מה זה החלוקה למידות 0-2.5 זה המידה לגיל שנה?
תודה רבה רבה!!

• הוסף לסימניות
הגרביים שהבאת בקישור הן ממש קצרות, בגובה הקרסול, קוראים להן גרבי ספורט.
אני לא יודעת למה הכוונה גרביים לחורף,
קניתי משם כמה סוגים של גרביים והן מעולות. גרביונים בכלל מצויינות יותר מכל הכותנה שאני קונה בארץ.
לגבי מידות, תקני לפי הגיל, בת שנה כנראה צריכה 9-12 או שנה עד שנתיים.
את אלו למשל קניתי לאחרונה לתינוק

אלו זכור לי שהיו מצויינות
גרביונים צמות הן כותנה קצת עבות, ויושבות על הרגל צמוד ויפה.

• הוסף לסימניות
הגרביים שהבאת בקישור הן ממש קצרות, בגובה הקרסול, קוראים להן גרבי ספורט.
אני לא יודעת למה הכוונה גרביים לחורף,
קניתי משם כמה סוגים של גרביים והן מעולות. גרביונים בכלל מצויינות יותר מכל הכותנה שאני קונה בארץ.
לגבי מידות, תקני לפי הגיל, בת שנה כנראה צריכה 9-12 או שנה עד שנתיים.
את אלו למשל קניתי לאחרונה לתינוק

אלו זכור לי שהיו מצויינות
גרביונים צמות הן כותנה קצת עבות, ויושבות על הרגל צמוד ויפה.
הגרביונים שהעלית מתאימות לחורף?

אשמח להמלצות לגרביונים חלקות/צמות, לחורף
עבור בת 3
(יכול להיות עדיין מדגמי תינוקות, היא נמוכה ועדיין הולכת עם בגדים מידה 1.5-2 של נקסט)

אשמח אם יש למישהי קישור למארז של צבע אחד (נגיד אפור)
לא המארזים הצבעוניים שאני צריכה לחשוב מה יתאים לבגדים וכו'

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הגרביונים שהעלית מתאימות לחורף?

אשמח להמלצות לגרביונים חלקות/צמות, לחורף
עבור בת 3
(יכול להיות עדיין מדגמי תינוקות, היא נמוכה ועדיין הולכת עם בגדים מידה 1.5-2 של נקסט)

אשמח אם יש למישהי קישור למארז של צבע אחד (נגיד אפור)
לא המארזים הצבעוניים שאני צריכה לחשוב מה יתאים לבגדים וכו'

תודה רבה!
לא יודעת מה נקרא חורף... הן עבות יותר מכותנה רגילות, לדעתי זה חם מדי בשביל קיץ.
חלקות בצבע אחד יש במארזי בית ספר
כאלו
אני קונה הרבה, הבנות שלי אוהבות לבן ושמנת, אבל לפעמים הגומי היה פחות מוצלח, אני לא יודעת להסביר למה. זה לא חם, זה כותנה, הבנות שלי לובשות את זה גם בחורף וגם בקיץ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה