כללי גרדיאנט באילוס'

• הוסף לסימניות
פעם בעת שהייתי משתמש בכלי ה- gradiet tool הייתי רואה מעין סרגל כזה שהייתי יכול לכוון בו את מעברי הצבע ולשלוט בזה, לאחרונה זה נעלם לי, איך אני מחזיר אותו?

תודה

• הוסף לסימניות
גמני נתקלתי באותה הבעיה- מישו יודע מה עושים?

• הוסף לסימניות
זה נמצא בסרגל הכלים tools-gradiet tool
ובקיצור מקשים זה G

• הוסף לסימניות
אני לא מחפש את כלי הגרדיאנט, אלא את סרגל הצבעים שהוא מציג כשמשנים את כיווני הגרדיאנט.

• הוסף לסימניות
הכוונה לסרגל הזה ? אם כן זה מה שרשמתי

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 27.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
משום מה לא מופיע לי הסרגל הזה. אותו אני מחפש איך אני גורם שיוצג שוב.

קבצים מצורפים

• _1_~3.JPG
    KB 34.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
פשוט לסמן את הריבוע (לצורך ההמחשה) לוחץ במקלדת G ומופיע הסרגל
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אז זהו שלא, הוא לא מציג לי הסרגל (יש לי CS5) פעם היה מוצג ועכשיו לא.

• הוסף לסימניות
תנסו אלט + קונטרול + G

קבצים מצורפים

• 2012-08-06_020917.jpg
    KB 147.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תודה רבה, אכן זה לא היה מסומן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה