יש פיאנית מקצועית שגרה קרוב ואוכל להתיעץ איתה??נכתב ע"י Ayalam;2372044:אפשר למצוא שם פאות טובות
אבל:
בשום אופן לא לקנות לפני שמראים לפאנית מקצועית!!
שמעתי על הרבה שנפלו בפח
מה שאת רואה בעיניים, זה לא מה שפאנית רואה
לדוגמא- בועה בסקין
בהצלחה!
אוי, לא נעים...נכתב ע"י dafdefet;2373643:אני נפלתי אצלה נורא רציני.
והיא ממש קשוחה ולא מוכנה בכלל לשמוע....
לקחתי פאה לפאנית לבדיקה, משאירים כסף לטווח של כמה שעות, ואם לא לוקחים את הפאה צריך לתת לה 50 ש'.
בדיוק בפתאומיות בני התאשפז, והפאה נשארה אצל הפאנית שאמרה שהפאה דפוקה ולא אתקרב אליה, התקשרתי אליה אחרי יומיים שאני תקועה עם ילדון בבית חולים, ולא הזיז לה.
כשהחזרתי את הפאה, לא הסכימה לקבל.
כמובן שהלך על הכסף![]()
עד איזה מחיר זה יכל להגיע???נכתב ע"י hbecker;2373895:אני גם קניתי שם פאה.
זה היה ממש כשפתחה והמחירים היו בקרקע. פאה כמעט חדשה. היתה מסורקת לי בול. הכל בול. כבר שה חמישי על הראש. שיער אירופאי מהממם. 650 ש"ח.
היום היא מוכרת פאה כזו בהרבה יותר. אבל בהחלט יש מה לראות אצלה.
אשמח,נכתב ע"י טובה ע;2373669:אני קניתי אצלה פאה מקסימה לפני כשנתיים וחצי. קאסטם איכותי של פאות שבי, עלה לי 700 ש״ח. היו שם פאות ממש לעניין.
מה שכן, הלכתי יחד עם פאנית - נחמי אפשטיין והיא עזרה לי להתאים. מקווה שהיא עדיין עושה כזה שרות. אם את רוצה, אני יכולה לחפש לך את המס׳ של נחמי.
נכתב ע"י אמא של חני;2373672:אחות של מיכל מרקוביץ מוכרת פאות מעולות יד שניה, יותר זול, והרבה יותר אמין.
המספר של מיכל מרקוביץ (מיכל היא פאנית בליגה) הוא: 08-9744041
לא ממליצה על שייטלס.
נכתב ע"י טובה ע;2373669:אני קניתי אצלה פאה מקסימה לפני כשנתיים וחצי. קאסטם איכותי של פאות שבי, עלה לי 700 ש״ח. היו שם פאות ממש לעניין.
מה שכן, הלכתי יחד עם פאנית - נחמי אפשטיין והיא עזרה לי להתאים. מקווה שהיא עדיין עושה כזה שרות. אם את רוצה, אני יכולה לחפש לך את המס׳ של נחמי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים