דרוש מידע גרושות בפסח

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יצא לי לראות פרסום על פסח רק לנשים במלון עם פינוקים ב1000 ש"ח לכל הפסח. (אחרי סבסוד של תורמים)
תעדכני אם רלווטי לך, אנסה לפנות לזו שפרסמה לקבל פרטים.

• הוסף לסימניות
יצא לי לראות פרסום על פסח רק לנשים במלון עם פינוקים ב1000 ש"ח לכל הפסח. (אחרי סבסוד של תורמים)
@Sara led
יכולה לתת לי גם פרטים על זה??
את רוצה במייל האישי?

• הוסף לסימניות
מעניין אם המושג קיים רק לגרושות או גם לגרושים עושים משהו מרענן :unsure:

• הוסף לסימניות
אני ממש ישמח לשמוע פרטים
עבור חברה גרושה שאתמול אמרה לי שמחפשת בנרות דבר כזה

• הוסף לסימניות
למה לא ?

אני מתכוון בשיא הרצינות !!!
גרושים גם צריכים ימי גיבוש וחיזוק גם הם מתמודדים..............
ולא ראיתי שיש כזה דבר לכן שאלתי ....
ברוב המקרים הפעילויות לגרושות הן בעיקר על מנת להעסיק את הילדים שברשותן ואיתן. הגברים בדרך כלל לא לוקחים את הילדים לכל ימי חול המועד ולכן הפעילויות הן לנשים. אני מאמינה שנשים שאין להן ילדים, או שהילדים בגרו, גם להן אין מקום להיות בו או ימי גיבוש, כי לרוב זה עבור הילדים דווקא.

• הוסף לסימניות
ברוב המקרים הפעילויות לגרושות הן בעיקר על מנת להעסיק את הילדים שברשותן ואיתן. הגברים בדרך כלל לא לוקחים את הילדים לכל ימי חול המועד ולכן הפעילויות הן לנשים. אני מאמינה שנשים שאין להן ילדים, או שהילדים בגרו, גם להן אין מקום להיות בו או ימי גיבוש, כי לרוב זה עבור הילדים דווקא.
אני מבין....
אז כנראה ששואלת השאלה התכוונה לפעילוית לילדים ........

חבל שאין כזה מושג ארגון שייקח על עצמו את הנושא לחזק את הגרושים והגרושות בימי גיבוש וכדו'....
שמעתי פעם שיש נזהרים מכך בכדי שלא לעודד גירושין

אבל בתכלס אלו שכבר התגרשו ממש מתמודדים, וללא מענה הולם ......

• הוסף לסימניות
אם יש מישהיא שמוכנה לשהות ליד אישה מבוגרת בליל הסדר תמורת תשלום, אשמח לצור קשר.

(בעיר מודיעין עילית)

• הוסף לסימניות
האישה לא גרושה, אישה מבוגרת לא בריאה.
אבל אישה גרושה שהילדים לא אצלה בליל הסדר ואין לה כ"כ איפה להיות, אולי תשמח לעשות מצווה, תמורת תשלום נאה.

• הוסף לסימניות
אין לה כ"כ איפה להיות
בליל הסדר יהיה לה איפה להיות!
לא צריך בגלל שאת במצב כזה לא נעים, עוד להוסיף לעצמך ולאבד את ליל הסדר לגמרי ולהיות בבית חולים, אם זה לא הלכתחילה שלך
יש הרבה משפחות, וארגונים שמתווכים מקומות שהיה לחגים ושבתות

• הוסף לסימניות
למה לא ?

אני מתכוון בשיא הרצינות !!!
גרושים גם צריכים ימי גיבוש וחיזוק גם הם מתמודדים..............
ולא ראיתי שיש כזה דבר לכן שאלתי ....
כי ראה ראיתי לצערי גם קינטורים וחוסר פירגון. ואני חושבת שחברה הבנה בסיסית מה מכילה ההתמודדות של גרושות לעומת גרושים.
גרושה עם ילדים ההתמודדות שלה מורכבת הרבה יותר מהגרוש עצמו שהמציאות מוכיחה שהתעלמות וניכור שכיח יותר אצל גברים מאשר האמהות.
וראיתי באיזה שהוא מקום פירסום על תמיכה לגברים לא התעניינתי ולא בדקתי כי זה אכן לא רלוונטי וקשור אלי ולא זוכרת איפה ראיתי.

אני מבין....
אז כנראה ששואלת השאלה התכוונה לפעילוית לילדים ........
אנכי שאלתי לגבי הימים שהם צריכים ללכת לאביהם ונשארים לבד. יש משפחה ב"ה אבל זה לא תמיד מענה לקושי.
רובם זה חצי חצי.

• הוסף לסימניות
בליל הסדר יהיה לה איפה להיות!
לא צריך בגלל שאת במצב כזה לא נעים, עוד להוסיף לעצמך ולאבד את ליל הסדר לגמרי ולהיות בבית חולים, אם זה לא הלכתחילה שלך
יש הרבה משפחות, וארגונים שמתווכים מקומות שהיה לחגים ושבתות
מכירה ארגונים כאלו?
אשמח לדעת

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה