דרוש מידע גרים בביתר תעזרו לי

• הוסף לסימניות
לצורך מאגר דירות אני צריך למפות את העיר ביתר
אם תוכלו לעזור לי
א. כמה שכונות יש בביתר ואיך לחלק אותם
ב. לכתוב לי כאן בקובץ אקסל לאיזה שכונה שייך כל רחוב

• הוסף לסימניות
צירפתי

קבצים מצורפים

• ביתר.xlsx
    KB 11.4 · צפיות: 169
  • הוסף לסימניות
הביתרים מחלקים את העיר לארבע איזורים:גבעה A ובתוכה השכונות:אתרוג,הדקל,הדס ואיזור התעשיה ערבה,גבעה B-שכונת הגפן,גבעה B2-שכונת התמר וגבעה C שאינני יודעת מה השם הרשמי שלה

• הוסף לסימניות
הביתרים מחלקים את העיר לארבע איזורים:גבעה A ובתוכה השכונות:אתרוג,הדקל,הדס ואיזור התעשיה ערבה,גבעה B-שכונת הגפן,גבעה B2-שכונת התמר וגבעה C שאינני יודעת מה השם הרשמי שלה
וואו אני גרה שנים בביתר ולא הייתי מצליחה לפרט ככה....
כל הכבוד!

אני חושב שלגבעה C אין שם רשמי... פשוט גבעה C

• הוסף לסימניות
גוגל לא יכול לחלק לי לשכונות כל רחוב

• הוסף לסימניות
יש את רחוב קדושת לוי (יותר מ2 ק"מ) שהוא גם שכונת הגפן וגם שכונת התמר.

• הוסף לסימניות
אפשר לחפש בספר טלפונים של ביתר- בין העמודים הראשונים יש מפה שמחולקת לשכונות לפי צבעים
כנראה שיכול לעזור
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
@מפתחות - מאגר דירות. עיין בהצלחה...
אם יש לך שאלות ספציפיות מפורטות אשמח לעזור...תשלח בפרטי...
בכללות יש את -גבעה A למעלה שזה מהכניסה לעיר עד כיכר המנורה וזה נקרא שכו' אתרוג.
-גבעה A למטה שזה מכיכר המנורה (צומת רחובות אלעזר המודעי/חיד"א/אריאלי/ר'יוחנן בן זכאי) וזה נקרא הדס/הדקל.
-גבעה B למעלה מהכניסה לעיר עד רח' מהרי"ץ וזה נקרא שכו' הגפן.
-גבעה B2 מרח' מהרי"ץ והלאה...וזה נקרא שכ' התמר.
-גבעה C -הגבעה השלישית והחדשה.
בהצלחה..
נ.ב. יש עוד דברים ופרטים קטנים כגון: שרח' חב"ד אפי' שחלקו נכנס לB1 נקרא כולו כB2...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פשוט עזרתם. נקודה!
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה