דרוש מידע גרים ברמות והחבילות מאלי אקספרס נשלחות לנקודות חלוקה בקצה העיר?

• הוסף לסימניות
כבר פעם שניה שזה קורה לי לאחרונה
בחרתי נקודת חלוקה ליד הבית ושמו לי אותה בחנות בשם פרי טרי בפסגת זאב
התקשרתי אליו ולדבריו בשבועיים האחרונים כל החבילות מרמות מגיעות אליו
אם אתם מרמות וממילא הולכים אליו לאסוף את החבילה אשמח אם תיקחו גם את שלי
חבילה קטנה
אפשרי בתשלום
ואם מישהו יכול לעשות משהו בנידון כי אין מצב להמשיך כך...

• הוסף לסימניות
מרמת שלמה החבילות נשלחות לפרי טרי באופן קבוע, אבל לרמות יש כמה וכמה ממסים יותר קרובים במרחק אוירי,
תפתחי פניה לדואר ותגידי להם שבחרת ממס ושיעבירו את החבילה לממס שבחרת.

• הוסף לסימניות
היי אני גרה ברמות וגם לי החבילות התחילו להשלח לשם... אתמול הלכתי להביא והם אמרו לי שבגלל העומס הם שולחים לשם וגם עכשיו קיבלתי הודעה שעוד חבילה שלי שם... סיוט!!!!
צריך לנסות להתארגן כמה אנשים שכל אחד הולך ולוקח חבילות של כולם - זה ממש יחסוך לנו מאמץ מיותר....
במיוחד שעכשיו יש עומס של ההזמנות של פורים ואני ממש לא בקטע ללכת לפסגת זאב על כל סיכת ראש או גרב שהזמנתי עד לשם... מעונינים להצטרף לתורנות כל שבוע מישהו אחר ילך ויאגד את המשלוחים של כולם?

• הוסף לסימניות
אצלינו כל פעם מי שהולכת לקחת חבילה בערך 10 מבקשות ממנה שתיקח להם גם, בדרך כלל המוכר שם מתעצבן מאד ולא מסכים לתת לאותה אחת 10 חבילות אלא רק 2-3, מעצבן אותו שאחת באה ולוקחת את כל החבילות,
כנראה כי המטרה שלו בלהיות ממס זה שהרבה אנשים יגיעו לחנות ואולי יקנו משהו על הדרך...

• הוסף לסימניות
יש מישהו שמתכנן ללכת היום? פעם אחרונה שאני מזמינה מאלי. גם פיצלו הזמנה אחת לאלף חבילות וגם שלחו לקצה העולם....

• הוסף לסימניות
גם לי שלחו לפרי טרי בפסגת זאב למרות שעל החבילה מופיעה כתובת החנות אליה ביקשתי לשלוח
כדי שלא תבואו לחינם, החנות שם סגורה בימי ראשון ובשאר הימים פתוח מ11 בבוקר, לא זכור לי עד מתי

• הוסף לסימניות
אני מתכוונת ללכת פשוט עדיין לא שלחו לי מספר מדף אבל אני מעדיפה לחכות עוד כמה ימים ולאסוף עוד הזמנות שיגיעו לשם... אתמול הם אמרו לי שאחרי 10 ימים הם מחזירים את זה... אני נראה לי יחכה שבוע וילך להביא אם זה עוזר למישהו אז בכיףףף

• הוסף לסימניות
גם לי שלחו לפרי טרי בפסגת זאב למרות שעל החבילה מופיעה כתובת החנות אליה ביקשתי לשלוח
כדי שלא תבואו לחינם, החנות שם סגורה בימי ראשון ובשאר הימים פתוח מ11 בבוקר, לא זכור לי עד מתי
את מדברת על פרי טרי שסגור בראשון?

• הוסף לסימניות
נראה לי פתוחים עד 7 בערב

• הוסף לסימניות
בטוח שסגור שם היום?
אני רוצה ללכת היום - ואם סגור אז מחר
אני יכולה לקחת חבילות משם לרמות אם זה עוזר לכם בשמחה!!!!!
תשלחו לי מייל לפרטי... SAPIR0447 שטרודל..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה