גרירת רגל

• הוסף לסימניות
הבן שלי, בן השנתיים וחצי, נפל בשבת ומאז הוא גורר את הרגל, אין שום סימן למכה, והוא גם אומר שלא כואב לו כלום, מה זה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
לפנות לרופא בהקדם!

• הוסף לסימניות
מנסיון תחליפי לו נעליים

• הוסף לסימניות
אין ברצוני להבהיל אותך, אבל גרירת רגל - נוסף על אפשרות לבעיה מכנית ברגל - עלולה להיות סימן להימצאו של חיידק הסטרפטוקוקוס, וגם ל"ע ולא על אף יהודי - עלולה להצביע על בעיה במוח. לפנות לרופא בהקדם זו לא המלצה היסטרית גרידא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;1054142:
אין ברצוני להבהיל אותך, אבל גרירת רגל - נוסף על אפשרות לבעיה מכנית ברגל - עלולה להיות סימן להימצאו של חיידק הסטרפטוקוקוס, וגם ל"ע ולא על אף יהודי - עלולה להצביע על בעיה במוח. לפנות לרופא בהקדם זו לא המלצה היסטרית גרידא.

היא כותבת שזה נגרם בעקבות נפילה. אז אולי אפשר לחכות קצת
אולי נתפס לו איזה שריר או משהו..

• הוסף לסימניות
ארגיע אתכם, בינתיים גיליתי בליטה אדמדמה בצד הכף רגל, מה שנראה שעומד להתפתח למכה יבשה, הגרירה גם כמעט לא מורגשת, כי הוא רץ ומטפס כרגיל, כך גם מצב הרוח והתאבון ב"ה.

• הוסף לסימניות
אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
צפירת הרגעה, הבחור הפסיק לגרור את הרגל...

• הוסף לסימניות
מדגדג לי באצבעות לכתוב מה אני חושב על מי שפותח אשכולות מהסוג הזה...אבל הבטחתי למישהו לא לעשות זאת ואני עומד בהבטחה...:cool:;)

לכן רק להסב את תשומת הלב, כל קופות החולים מחויבות להפעיל מוקד מאויש עם רופא כאשר המרפאות סגורות.
לרופא התורן יש אחריות על התשובות שהוא נותן....
בקופ"ח כללית אני חושב שאפשר לנהל אפילו שיחת וידאו עם הרופא ולהראות לו את הילד או לצלם בנייד ושלוח לו תמונה. מה יותר פשוט וקל מזה?

ביום שישי כמה שעות לפני שבת דרך אחד מבני הבית שלנו על נעץ/מסמר מה עושים? פותחים אשכול בפרוג, לא? טלפנתי למוקד חזר אלינו רופא שאל מה ששאל, ענינו מה שענינו, נתן אבחנה עם המלצה ושלום על ישראל...לפחות ידעתי שמישהו שאחראי לדבריו יודע ומבין את הבעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאלארס;1054195:
מדגדג לי באצבעות לכתוב מה אני חושב על מי שפותח אשכולות מהסוג הזה...אבל הבטחתי למישהו לא לעשות זאת ואני עומד בהבטחה...:cool:;)

אתה מכיר את הבדיחה עם התוכי בשוק?
הרב לסרי מספר אותה המון,
אשה אחת היתה הולכת לשוק, וכל פעם כשהיתה עוברת ליד דוכן אחד שהיה שם תוכי, היה התוכי מקלל אותה,
יום אחד היא נגשה לבעל הדוכן והתלוננה על התוכי, בעל התוכי איים עליו, שאם יקלל אותה הוא יחנוק אותו.
למחרת, כשהלכה לשוק שמחה שיהיה לה שקט, כשהיא עברה ליד הדוכן המדובר, צעק לה התוכי:"גברת"
הסתובבה אליו הגברת ושאלה "מה?"
ענה לה התוכי "את יודעת מה"...

זה מה שזה הזכיר לי.

• הוסף לסימניות
חחחחחחחחחחחחח גדול...תמיד חשבתי שהבדיחות שהרב לסרי מרבה לספר הם חזקות....אולי בפעם הבאה שהבן שלך יגרור רגל עקב נפילה את צריכה יעוץ של תוכי בשוק....תחשבי על זה :D

• הוסף לסימניות
להרגיע!
דיברתי עם רופאה, היא אמרה לי בינתיים לחכות ולעקוב, מה שנראה לה זה שזה או נקע או סדק או שברון, אם אני לא רואה שינוי, לעשות צילום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה