גרסאות קודמות בוינדוס 10

• הוסף לסימניות
פונקציית "גרסאות קודמות" הצילה אותי ואחרים במקרים של מחיקת קובץ בטעות. בוינדוס 10 אינה פעילה בברירת מחדל. איפה מפעילים את זה?
לא מצאתי את זה במחשב שלי>מאפיינים> הגנת מערכת>קביעת תצורה

• הוסף לסימניות
‏‏לוח הבקרה\‏‏מערכת ואבטחה\היסטוריית קבצים

• הוסף לסימניות
זה לא "גרסאות קודמות" כמו בוינדוס 7 אלא גיבוי ולכן הוא מבקש להכניס דיסק חיצוני ומגבה את כל מה שיש בתיקית המשתמש. אך אני מחפש איך להפעיל גרסאות קודמות ובעצם שייצר גם "צל" המערכת וכן שבנקודות שחזור יגבה גם קבצים שאינם במערכת כמו וינדוס 7 וחייב להיות שקיים כזה דבר כי שלוחצים על מאפניים של קובץ או תקיה יש לשונית של גרסאות קודמות

• הוסף לסימניות
אני יסביר.
yossi44 צודק, אכן הצורה בה win10 מאפשר לייצר עותקים קודמים היא רק באמצעות דיסק קשיח חיצוני ולא באופן פנימי כמו שהיה ב win7.

יש אפשרות לרמות את הווינדוס ולאפשר גיבוי מקומי באופן הבא:
  1. צור תיקייה במחשב.
  2. לחץ על מאפיינים > שיתוף > בחר את שם המשתמש שלך עצמך.
  3. לאחר מכן הפעל את המחשב מחדש וגש להיסטוריית הקבצים כמו שהסביר דודכהן.
  4. שם במקום לבחור כונן חיצוני תוכל לבחור את התיקייה שיצרת.

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה