כללי גרסה ישנה ויפה יותר של הפונט "ליבורנה" של פונטביט

• הוסף לסימניות
יודעי דבר שמעו על כך שישנה גרסה ישנה - לפני ששיפצו ותיקנו את הגרסה הנוכחית - לפונט "ליבורנה" של פונטביט.

ורבים הטוענים כי הגרסה הישנה יפה יותר מהנוכחית.

פניתי לפונטביט וביקשתי את הגרסה הישנה. אך אמרו לי שישנם כ5 גרסאות ישנות...
ואם אתן להם דוגמא בקובץ pdf, של הפונטים בגרסה שאני חפץ בה, הם יוכלו לעזור לי.

כאן אני זקוק לעזרתכם. האם מישהו יודע להבדלים ב"ליבורנה" שאני מדבר אליהם, ויש לו את הפונט הישן?

האם תוכל/י לשלוח לי דוגמא לכך?

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
כמעט כל אות שונה.
בעיקר הזוויות, אבל גם בזרימה.
מצורף דוגמא של הליוורנה הקלאסי, שים לב לאותיות כמו ו' שיושב טוב מאוד לעומת הליוורנה הקלאסית שהו' נכנס פנימה ונראה כאילו שאוטוטו מאבד שיווי משקל ונופל.

קבצים מצורפים

• ליוורנה.jpg
    KB 38.7 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
צירפתי את שניהם.
למעלה זה החדש, המודרני והזורם יותר.
למטה זה הישן, הקלאסי והיפה יותר.

קבצים מצורפים

• ישן וחדש.jpg
    KB 185.9 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
ונתנו, אתה כבר גרפיקאי זקן שלא מתעדכן בשפיצים הקטנים של הפונטים כמו פעם...

אז כך, בדוגמא שהבאת:
למעלה זה הישן.
וזה שמתחתיו זה החדש. מופיע רשמית בקטלוג הגדול האחרון (2010) שפונטביט הוציאו.

(אז למה קראת לו ישן? כי באמת זה (שלמטה) הוא הגרסא הראשונה של הליבורנה, אח"כ שדרגו לגרסה החדש (העליונה), אבל אז כולם היו מתקשרים אליהם ושואלים אודות הגרסה הישנה והקלאסית, אז החליטו להחזיר אותה לקטלוג במקום החדש)

?you understand

• הוסף לסימניות
:)
היתה לי הרגשה כזו, ולכן נכנסתי לאתר שלהם לבדוק מה יש,
והליוורנו המודרני כיכב שם בגדול.
אחרי תגובתך פתחתי את הקטלוג 2010 שלהם, ואתה צודק!

• הוסף לסימניות
האתר שלהם מאד מאד לא מעודכן- כל הפונטים החדשים של 2011 לא נמצאים ואולי אפילו אלו מ2010

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה