גרסה כשרה לנוקיה c2

גם אני מתענינת בהתקנת גירסה כשרה. הקישור לאתר לא נפתח בנתיב. יש מישהו בב"ב שעושה את זה בזול???????
יש חנות ליד עוזי הפורץ אני חושב שהוא לוקח 30 שקל הוא בין הזולים בקטע הזה
או
אם אתם רוצים אני יכול לעשות את זה בשליטה מרחוק

זה די בדיחה היום להחליף קבצי מערכת של C2, אך כולם קלים לפריצה.(גם של ועדת הרבנים)
עיינו כאן
מה שכן, אני עובד על גרסא חסומה טוטאלית לנוקיה C5. כמו של TAG למי שמכיר.והיא תעלה כסף...

נערך לאחרונה ב:
שלום לכולם
יש לי מכשיר נוקיה C2 מאליאקספרס
ואני רוצה להפוך אותו לכשר
אשמח לעזרה / הסבר רלוונטי להיום

(אני רואה שהקישורים שנשלחו פה בעבר כבר אינם זמינים)

תודה מראש

שלום לכולם

תודה מראש
מתמחים טופ הוא הכתובת. תמצא שם הכל כולל הכל בנושא.
קישור. בהצלחה!

שלום לכולם

תודה מראש
אם אתם אל מסתדרים אני יכול לעשות לכם את זה בשמחה.

אין לי מושג
זה מכשיר שקניתי עכשיו מאלי אקספרס
ניסיתי כמה כבלים הוא מטעין, אך לא מזהה את המכשיר

שלום וברכה
יש מישהו שיוכל לעזור לי בהתקנת גרסא כשרה?
אפשרי בתשלום בבני ברק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה