גרעיניות...

• הוסף לסימניות
אני מצלמת על ROW גדול +תמונה קטנה.
בזמן האחרון שמתי לב שהקובץ ROW אינו מספיק איכותי,
כשאני מגדילה את התמונה היא מגורענת או מפוקסלת או שנייהם יחד.

אני אצרף שתי תמונות אחת שצילמתי פעם ונראית לי מצוין גם כשמגדילים אותה.
(תמונה של ילדה על הגדר)
והשנייה צילמתי השבוע ןלא נראית לי מספיק איכותית.
(שתי ילדות בדשא)צפה בקובץ המצורף 243260

צפה בקובץ המצורף 243261

אם יש למישהו מושג איך לעזור לי בעניין, זה יעזור לי מאד!
תודה

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהתאורה חשוכה קצת ואז שאת פותחת אותה בפוטושופ זה יוצא מגורען

• הוסף לסימניות
לרגע, חשבתי שזה ינשוף

• הוסף לסימניות
אני לא רואה הבדל בין התמונות.

קובץ רואו לא יכול להידפק, יכול להיות ששינית בטעות משהו בהגדרות יצוא של הקובץ מה-ACR/תוכנה כלשהיא שבה את משתמשת לעיבוד קבצי רואו.

• הוסף לסימניות
קובץ ראו זה קובץ שיוצא מהמצלמה ללא עיבוד, גם ללא ניקוי רעש.
צריך לחדד ולנקות רעש בשביל להשוות אותו לג'ייפג

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה לבדוק ולסדר את זה?
אני פותחת את הקובץ בתוך חלונית בפוטו שופ.

• הוסף לסימניות
תעלי צילום מסך של ההגדרות יצוא.

• הוסף לסימניות
עיוות הפנים שעשית בתמונות נראה מפחיד כדי שהפני יהיו מטושטשות אם את עושה את זה בפוטושופ רצוי לבחור את הפנים ולעשות לבחירה filter>pixelate>mosaic ראי צילום מסך ואז את משחקת בפלוס והמינוס לטשטוש הרצוי בהצלחה

קבצים מצורפים

• Screen Shot 2015-06-23 at 12.41.26 AM.png
    KB 95.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אין לך בעיה ביצוא,

אני לא מבינה למה זה נראה לך מפוקסל- יש מצב שזה סתם בתצוגה?
בקשר לגרעיניות מה שנחמי אמרה יכול להיות נכון שפותחים אזורים כהים עלול להיוצר בהם רעש (זה לא בדיוק גרעיניות)

בכל מקרה אם חשוב לך את יכולה לשלוח לי את הקבצי מקור (למייל בחתימה) אני ינסה לראות אם אני רואה הבדל באמת או שזה סתם לפעמים תחושות אישיות , גם זה קורה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה