כללי גרעפ

• הוסף לסימניות
אני רוצה לחפש ע"י גרעפ באינדיזיין כל מילה אבל לא רווח איך אני מחפש את זה

• הוסף לסימניות
קצת יותר פרוט
רוצה אותיות בלבד ללא רווחים ?
^$​

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה לחפש הכל חוץ מרווח:
[^ ]+
יחפש לך הרצף (הכי ארוך האפשרי עד שיעצור) חוץ מרווח.

• הוסף לסימניות
אני רוצה לחפש הרווח שאחרי המלה הראשונה
זה שכתבת מחפש כל המלות

• הוסף לסימניות
אולי תוכל להסביר מה שכתבת מה הפי' של [^ ]+
+ זה אני יודע מחפש רצף של מלה ויותר

• הוסף לסימניות
זה מחפש הרווח שאחרי מלה ראשונה.
שים לב, יש רווח לאחר סוגריים הסוגרים.

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 8.6 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
און זיי עס מסביר יעדע שטיקל פליז וואס איז די פראגע צייכען און די איבעריגע

• הוסף לסימניות
וואס איך האב געשריבן איז 'נישט'. דאס מיינט, זיך א נישט-רווח.
יעדע זאך וואס איז נישט קיין רווח וועט ער טרעפן. דאס איז זיין קוד [^ ] און די + איז אזוי ווי די האסט געשריבן.
וואס קרש האט געשריבן איז לכאורה נישט ריכטיג. ער ניצט א "שטעל דיר אוועק אויף א פלאץ וואס פאר דעם איז נישט דא אן אנהייב פאראגראף, אלע סארט טעקסט, און ווי מער פון דעם. פאקטיש וועט זיך אינדיזיין אפשטעלן ביי די ענד פון א פאראגראף און וועט בלייבן שטיין. היות ווי די האסט איהם גארנישט מגדיר געווען.
וואלט ער געוואלט זיכן די ערשטע רווח פון א פאראגרף, און עס פשוט'ער. ואכמ"ל.

• הוסף לסימניות
ונתנו, מיין תגובה איז אויף הודעה מספר 6. און עס ארבייט פיין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה