דרוש מידע גרפולוג לייעוץ תעסוקתי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על חוה רוטשילד!!!!!
היא תותחית! יודעת להתאים בדיוק ויוצאים ממנה בהרגשה נפלאה!
זה המס' 0533119100

• הוסף לסימניות
שמואל ברנדווין מאוד ממולץ

• הוסף לסימניות
מה תווך המחירים של אבחון גרפולוגי תעסוקתי?
וכל הממליצים על ברנדווין, כמה הוא מתמצא בשוק התעסוקה (לדוג׳ מעבר לזה שיש תכנות, את מקצועות הנישה שיש שם...)?
והאם הוא מתאים גם לנשים?

• הוסף לסימניות
מקפיצה:
מה תווך המחירים של אבחון גרפולוגי תעסוקתי?
וכל הממליצים על ברנדווין, כמה הוא מתמצא בשוק התעסוקה (לדוג׳ מעבר לזה שיש תכנות, את מקצועות הנישה שיש שם...)?
והאם הוא מתאים גם לנשים?
אשמח מאד לקבל תשובות,
1. האם מתאים לנשים=מה סגנון האבחון?
2. כמה הוא מתמצא בשוק העבודה?
3. מה בערך המחירים של אבחון גרפולוגי תעסוקתי.
תודה רבה!!!
יום טוב!

• הוסף לסימניות
כמו שכבר כתבו פה - כדאי מאד ללכת לגרפולוג שהוא לא רק גרפולוג.
אלא שמתעסק הרבה עם הכוונה תעסוקתית.

אני באופן אישי ממליצה על @שרי שיצר . היא גרפולוגית וגם יועצת תעסוקתית. עזרה לי מאד!
אפשר לשמוע ממך על שרי שיצר?
באיזה מצב הגעת אליה ועד כמה עזרה לך?
יעזור לי מאד..
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אפשר לשמוע ממך על שרי שיצר?
באיזה מצב הגעת אליה ועד כמה עזרה לך?
יעזור לי מאד..
תודה רבה!
נהנתי ממנה מאד. היא נעימה, אנושית, יסודית ומקצועית.
וזה לא שעל הדרך של הגרפולוגיה היא עושה גם הכוונה תעסוקתית. אלא היא ממש למדה את זה כמקצוע. היא גם גרפולוגית וגם יועצת תעסוקתית.
ככה הרגשתי שקיבלתי במקום אחד את התמונה המלאה - גם הדברים שאני יודעת על עצמי והייתי יודעת לענות לפי שאלונים וכד' וגם דברים שאני פחות מודעת ופחות יודעת לשים עליהם את האצבע.

• הוסף לסימניות
@שלום שלוםם @ריקי ק. @מנגינת החיים @איגלסיס @יועץ משפטי וכל מי שיכול לעזור:
אשמח למידע לאור המלצותיכם על ברנדווין:
1. האם יש מצב שהולכים לייעוץ כזה ולא יוצאים עם מידע יעיל?
2. איך מתנהל האבחון? מתאים לאישה?
3. האם הוא מתמצא היטב בשוק העבודה ודרישותיה העכשוויים? יודע להתאים לפי נתוני החיים?
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
זה דורש פגישה או שמספיק לשלוח כתב?

• הוסף לסימניות
זה דורש פגישה או שמספיק לשלוח כתב?
האבחון אמנם נעשה עפ’’י הכתב.
אבל העברת האבחון בצורה מיטבית נעשית בפגישה שבה ניתן להעביר את התובנות בצורה מדויקת, מעמיקה וברורה (פגישת זום גם אפשרית), להסביר מה שלא ברור ולענות על שאלות שעולות תוך כדי הפגישה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
3. האם הוא מתמצא היטב בשוק העבודה ודרישותיה העכשוויים? יודע להתאים לפי נתוני החיים?
תודה רבה!!
1. אף אחד לא מבטיח לך שיהיה יעיל (מכיר מישהי שהלכה למורפולוגית והיא אמרה לה שהכי מתאים לה להיות בלשית וחוקרת, זה נכון אבל לא עזר לה....)
2. שולחים לו את הכתב וציור, הוא יושב על זה, ואחר כך יושב לפגישה ונותן את הפיענוח
3. מתאים לאישה - הוא פשוט אומר נתונים - יותר נעים שגבר גם יהיה נוכח
4. הוא מתמצא בשוק העבודה, ומאוד שם דגש על נתוני חיים
מקווה שעזרתי

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!
אני יצאתי עם מידע מאוד מאוד יעיל, מתאים גם לאישה, הוא מתמצא בשוק העבודה ואפשר להדגיש לו שרוצים את זה לאבחון תעסוקתי.

• הוסף לסימניות
אלה הירשמן מאד מומלצת!!!
הרבה חברות שלי הלכו אליה והיו מאד מרוצות

• הוסף לסימניות
מענין אם יש מחקר אמין אחד, על המדע הבדיוני ששמו "גרפולוגיה".
זה מציאות
הגרפולוג לא מכיר את הלקוח ובכל אופן הוא מצליח להקריא לו את האישיות שלו מתוך הדפים
אני גם לא האמנתי עד ששמעתי את ההקלטה של חברה שלי שהלכה לגרפולוגית והקליטה
זה היה פשוט הזוייי
היא ישר אמרה לה מה מתאים לה ללמוד וזה היה בולללל

• הוסף לסימניות
הגרפולוגיה אינה תורה ומצוות, להבדיל כמובן.
אין חובה להאמין בזה .
ואין עניין לשכנע את מי שלא מאמין.

• הוסף לסימניות
אני הייתי האחרון ללכת לגרפולוג, לא חלמתי שיש בזה משהו, אחרי הרבה התלבטיות איפה ומה מתאים לי לעבוד הציע לי חבר ללכת לברנדויין , הלכתי אליו והוא ידע להגיד לי הסודות הכי גדולים שלי בפרצוף, ככה שזה מאוד קל להגיד שהם לא שוים לפני שהולכים ולא בודקים, לעשות ליצנות מגרפולוגיה בפרוג זה לא אמור להיות מאוד קשה אבל מאוד מעניין אותי אם אחר שתלך לברנדויין תכתוב את זה...(אין לי אישית שום בעיה שאתה חושב שזה לא אמין כי זה לא מה שברנדויין אמר לי לעסוק לפרנסתי.... אבל חבל להיות משוכנע ככה בלי שום ידיעה...)

• הוסף לסימניות
אם את מבינה אידיש תוכלי להקשיב לקול מבשר שלוחה3-5-6 ההשמעה הכי חדשה שבו מצוטטים מחקרים המפריכים
את כל הונאת הגרפולוגיה שבו שרלטנים הורסים שידוכים ועוד מבקשים על זה כסף

כאדם שראה בחייו מאות אנשים אני יכול די מהר לאבחן אנשים על סמך 10 דקות שיחה
אז זה לא בדיוק פלא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה