כללי גרפיקאיות, איך אתן בבניה? (לא אתרים:))

• הוסף לסימניות
כשאתן בונות תיק עבודות,
אתן מראות לכל דבר גם הדמיה וגם בנפרד את הגרפיקה?
אני לא מדברת על אריזות שאז בוודאי צריך לעשות ככה.
אלא על מודעות פרסומת למשל, אם אני מניחה אותן של שלטי חוצות וכו', וזה נראה בערך אותו דבר, זה לא מלאה (מלש' לאות) לשים גם וגם?

• הוסף לסימניות
בעיני מספיקה ההדמיה.
היא בד"כ יותר מרשימה מהקובץ השטוח.

• הוסף לסימניות
תודה:)
חשבתי כך אבל עניין אותי לשמוע עוד דעות.

• הוסף לסימניות
הדמיה מספיקה לגמרי.
תכלס הלקוח רוצה לראות איך זה יראה, לא מעניין אותו איך זה במחשב שלך.
וההדמיה נותנת את ההמחשה האמיתית.

• הוסף לסימניות
למרות שהרבה פעמים מתפספסים פריטים בהדמייה, היא ודאי מומלצת יותר, ומרשימה פי כמה

• הוסף לסימניות
הדמיה
חוץ מפרסומות לעיתון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1259436:
הדמיה
חוץ מפרסומות לעיתון.

ובפרסומות לעיתון?
(כי הרבה עבודות שלי הן פרסומות, אני עשיתי להן הדמיה בקטנה, כאילו הן דף פרוספקט או פלייר שעומד, פשוט זה היה נראה לי יותר מרשים. עומד, השתקפות והצללה...)
חוצמיזה אפשר לתת להן הדמיה כאילו הן שלטי חוצות, או על תחנות אוטובוס.
אפילו אם הוא לא משקיע כזה תקציב, זה מרשים ומעורר את התאבון של הלקוח.

• הוסף לסימניות
לדעתי לא מומלץ לשלוח הדמייה של מודעה בעיתון. ההצללה של ההדמיות לא הכי משדרת את המציאות. ואם כבר כן שולחים, אז לפחות גם עם המקור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח פוגל;1260143:
לדעתי לא מומלץ לשלוח הדמייה של מודעה בעיתון. ההצללה של ההדמיות לא הכי משדרת את המציאות. ואם כבר כן שולחים, אז לפחות גם עם המקור.

את צודקת במקרה של לשלוח ללקוח לאישור או התרשמות, אבל בשביל תיק עבודות לעצמך / להראות ללקוחות חדשים לא נראה לי שזה בעיה.
בכל מקרה גם אם עושים הדמיה עם אקשן שנותן הצללות וכו', ניתן לשנות את השקיפות בהתאם למודעה עצמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה