כללי גרפיקאים- אנחנו לא פראיירים

• הוסף לסימניות
בתור גרפיקאית נתקלתי בקטע מעניין-
הרבה פעמים כשאנחנו שולחות קורות חיים למודעות "דרושים" שונות, המעסיק לעתיד (בעז"ה)
מבקש מאיתנו לעצב לו מודעה אחת או יותר לנסיון. בד"כ הוא לא מעלה על דעתו אפילו לשלם לנו על זה.
לדעתי זה פשוט שערורייה!!
באיזה עוד מקצוע נדרש מהבן אדם לשבת ולעבוד ופשוט לא לקבל על זה שום תמורה??
פעם חשבתם לבקש מצבעי לצבוע לכם בבית חדר ל"נסיון"?
פעם ביקשתם מבייביסיטר לבוא לשמור על הילדים שלכם שעה נסיון?
זה הזוי לחלוטין, ולדעתי חובה לדרוש על זה תשלום הוגן!
יש לי תיק עבודות ואותו אני מוכנה לשלוח בחינם לכל מי שמבקש, אבל אם אתם רוצים לקבל מודעת נסיון בהזמנה אישית- בכיף! תשלמו על זה.

• הוסף לסימניות
אם הם לא משתמשים בזה זה לא נראה לי כל כך גרוע.
הוא עושה לך מבחן לדעת מקצועיות/מהירות וכו'
איך את רוצה שהוא ידע שהתיק עבודות שלך הוא תואם למציאות שלך? (ולא שהפרויקטים הם עבודת המורה וכו'

• הוסף לסימניות
בהחלט מקומם, ואני אישית יכול לומר שבתחילת דרכי לקוח ביקש ממני דוגמא, עשיתי לו עבודה מושקעת ומקורית ולבסוף הוא השתמש בה ללא רשות ותמורה... ממש גזל... אבל למדתי את הלקח והנוהלים השתנו...

• הוסף לסימניות
עצה: אם אתם מעצבים לכזה דבר שהם רוצים רק לבחון אתכםלפני שהם לוקחים אתכם.
תשלחו להם באיכות נמוכה או שתשימו את הלוגו שלכם בצורה שלא יוכלו להשתמש בזה ללא תשלום. (כמו ששאטרסטוק וכדו' שמים).
בהצלחה

• הוסף לסימניות
שערוריה!!!
ידוע לי שהיה אחד שהשתמש בעבודות האלו של הפריירים,
זהירות!!! לא ליפול בפח!!!

• הוסף לסימניות
ידוע לי שהיה אחד שהשתמש בעבודות האלו של הפריירים,
גזל גמור!!!
וע"כ, בדיוק כמו דבריו של @הכותל -
לפרוש מעל לקובץ את הלוגו שלכם, או לרשום מעל "דוגמא להתרשמות" בשקיפות.
כך אף אחד לא יוכל להשתמש בגרפיקה שלכם, ואתם רגועים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה