כללי גרפיקאים בוני אתרים- איך אתם מתעדכנים בחידושים בתחום בניית האתרים?

• פותח הנושא KR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
גרפיקאים-בוני אתרים, שאלה זו מיועדת אליכם:

שתפו, איך אתם מתעדכנים עם החידושים בתחום בניית האתרים?

(חידוד השאלה: עדכון ולא לימוד מחדש. כי יש לי רקע מעולה ופעיל. אני פשוט מעוניינת להתקדם ומעדיפה לא להתקע עם קורס מקיף ויקר, שאולי מיותר עבורי).

כמו"כ, אשמח לקישורים לאתרים ללימוד שפת html5, css3
וכן, אם יש כזה דבר, קישורים ללימוד וורפרס.

שבוע טוב ותודה רבה!
(נ.ב. השאלה נכתבה בפורום עיצוב גרפי, מאחר וחשוב לי לקבל תשובות מגרפיקאים בוני אתרים, אני באה מרקע גרפי עם בניית אתרים כגרפיקאית).

• הוסף לסימניות
רוב בוני האתרים באים מהרקע הזה.
אני חושבת שאם רוצים להתעדכן לגבי עיצוב וטרנדים, צריך לגגל אחת לכמה זמן על טרנדים בעיצוב לווב ולראות מה עולה ומה מקובל.
לגבי לימוד עצמי, מי שיכול אדרבה. אני מוצאת שקשה לי ללמוד לבד. אני צריכה כיתה.
בלימוד עצמי תמיד מפספסים את הפרטים הקטנים, הטריקים הקטנים, שעושים את העבודה קלה יותר.

• הוסף לסימניות
לא התכוונתי לעיצוב. בזה באמת כך אני מתעדכנת.

התכוונתי לשפות נוספות (לדוגמא: התקדמות ל html5, css3).
האם זה נושא חדש עד כדי כך שמצדיק קורס ארוך? זה לא סוג של עדכון שקל ופשוט לעשותו לבד?

• הוסף לסימניות
השאלה היא עד כמה את מיומנת בhtml וcss כרגע.
האם את ממש שולטת בשפות ומסוגלת לעמד ולעצב בעזרתן?
אם כן, לכאורה לא צריך להיות קשה להשלים פערים לcss3 וhtml5.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1205793:
השאלה היא עד כמה את מיומנת בhtml וcss כרגע.
האם את ממש שולטת בשפות ומסוגלת לעמד ולעצב בעזרתן?
אם כן, לכאורה לא צריך להיות קשה להשלים פערים לcss3 וhtml5.

תודה לך!
אני שולטת לחלוטין ובצורה יסודית מאוד בשפות אלו, עובדת איתן ומלמדת אותן.

האם אוכל לקבל המלצות איך להשלים את הפערים הללו? (html5, css3)
שיעור פרטי / ספר טוב / קישורים טובים וכו'?

וכן, בנפרד, איך מומלץ ללמוד וורדפרס? (ג'ומלה יש לי כבר).

תודה!

• הוסף לסימניות
אשמח אם יש למישהו, בכל זאת, המלצה / קישור / שיתוף שיוכל להועיל.
אני חסומה לחיפוש גוגלי חופשי.

• הוסף לסימניות
הנה מצגת מהרצאה של המרצה ליאורה זכאי (מנטור) על html5+css3

יש פה מלא חומר ערוך בצורה מסודרת וברורה.
קצת רקע ויותר מזה יש פה.

תהני

(שאלתי את ליאורה אם אני יכולה לשתף חברות, והיא ענתה שזה רכוש של מנטור, אבל אם כל אחד יכול להוריד את זה מהאתר שלהם, אז לכאורה אפשר לשתף)

הערה: גם קובץ שאדם שם באתר שלו - מוגן בזכויות יוצרים ,וצריך לבקש רשות לשתף במקום אחר

• הוסף לסימניות
אגב, יש לי גם את המצגת על אותו נושא מההרצאה של שנה שעברה, אם זה מעניין אותך.

• הוסף לסימניות
תודה, אם זה חוזר על עצמו, אז אין צורך.
אבל תודה לך!

בנוסף, אשמח לקישורים לאתרים טובים בנושאים אלו.

• הוסף לסימניות
במצגת יש קישורים מצוינים!

• הוסף לסימניות
תודה לך, הורדתי אותה. אני אתעמק בה בקרוב.
תודה גדולה על עזרתך.

• הוסף לסימניות
אני מנויה לניוזלטרים של פיקסל פרפקט מגזין ועוד כמה, מעניינים ומאד מעודכנים בכל החדש בעולם הווב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1206851:
אני מנויה לניוזלטרים של פיקסל פרפקט מגזין ועוד כמה, מעניינים ומאד מעודכנים בכל החדש בעולם הווב

אבל זה לא לימודי, נכון?
אני זקוקה להשלמת פערים לימודיים.

בכל זאת אשמח אם תוכלי לצרף קישורים היכן נרשמים לניוזלטרים האלו. זה בוודאי טוב.
אם זה לא קשה לך, תודה.

• הוסף לסימניות
תראי, כשת בודקת חידושים כלומר טרנדים, בד"כ זה גם מדבר על השפה שבה הם נבנים.
זה לא רק "עיצוב" נטו. מגזין כמו פיקסל פרפקט ועוד כמה שגם אני מנויה שלהם, בד"כ מדברים גם על התחום הזה של שפת תכנות.

ועוד דבר, לפעמים אני נכנסת לאתרים של תבניות, לראות מה התחדש בתחום העיצוב ושם לכל תבנית כתוב באיזה שפה. אם יש משהו שלא מכירה, אני מבררת. למשל אתר כמו טמפלייט מונסטר וכולי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה