כללי גרפיקאים יקרים - למה רב וובר רוצה לקלל אותי?

• הוסף לסימניות
שגיאות מי יבין, אה''נ. אבל כשיש כ''כ הרבה דוברי אנגלית בארץ וגם בפורום למה לא לקחת 5 דקות להראות להם ולבדוק שאין טעויות כתיב במודעות שמעצבים. הרבה פעמים ראיתי כאלו טעויות, אבל הערב ממש ''נהניתי'' ממה שתלו בבנין שלי.

אני לא מכיר שיטת הרב וובר אבל לא נראה לי שהוא התכוון לזה. במקום לכתוב COURSE דהיינו קורס, כתוב שם CURSE דהיינו קללה. ''הקללה תהיה באנגלית''!

מה אומרים, האם כדאי לפתוח איזה שירות (נגיד 40 ש''ח) שדובר אנגלית (שפת אם) יבדוק מודעות פרסומים וכדו', יתכן שאפשר לחסוך קצת בושות.

קבצים מצורפים

• Photo0287.jpg
    Photo0287.jpg
    KB 389.6 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
חחח :)

כותרת מוצלחת לאשכול
עם פרסומת פחות מוצלחת...

• הוסף לסימניות
זה קורה כל כך הרבה פעמים. שאלתי את עצמי את אותה השאלה -- פשוט לא נורמלי! יש חברות גדולות של אוכל שהדפיסו כנראה מאות אלפי אריזות בלי לתת פעם אחת את האריזה לבדיקה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;2472379:
זה קורה כל כך הרבה פעמים. שאלתי את עצמי את אותה השאלה -- פשוט לא נורמלי! יש חברות גדולות של אוכל שהדפיסו כנראה מאות אלפי אריזות בלי לתת פעם אחת את האריזה לבדיקה!

מבלי להעליב או להעלב: כשאני מבקר לפעמים בחו"ל ורואה מודעות ופרסומות בלָשוֹיְין הקוֹיְידֶעש - עם טעויות שלא היה קורה אפילו אצל ילד קטן בישראל.
בקיצור, הדדי...

• הוסף לסימניות
מה אומרים? יש פוטנציאל לפתוח עסק קטן כנ''ל?

• הוסף לסימניות
יש מקצוע שלם ורחב שנקרא "תרגום"
וכל הרוצה יבא ו...

• הוסף לסימניות
אני מדבר על שירות מהיר שתפקידו סה''כ לבדוק פרסום במחיר סמלי שאין בזה טעיות וקללות וסו''ס בושות

• הוסף לסימניות
בהחלט יש מקום, גם פה וגם שם. משהו שיעבור על זה מלמעלה, ככה חפיף, שאין שגיאות גסות שמאוד בולטות לעין למשהו שאליו זה אמור לפנות.
אבל - בכל מקרה, כל טעות כזו מתקבלת בדרך כלל בחיוך, והבנה..

• הוסף לסימניות
כדאי להשתמש בתרגום ועריכה מקצועיים

קוראים למקצוע הזה הגהה, ודרושה תשומת לב, לא הסתכלות ב"חפיף".
וגם בזה אני מתעסקת.
חבל לחסוך כמה שקלים כדי לבזבז מאות (או אלפים)...

קבצים מצורפים

• תג תנוכה.jpg
    KB 54 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אני ראיתי פעם אריזה של קיסמי שיניים שכתוב עליה

Magic teeth

למי שלא הבין -
מאגי'ק = קסם [שמבצע קוסם]
טיט' - שיניים,
ביחד - קסמי שיניים...​

• הוסף לסימניות
הנה עוד אחד.
היה צריך להיות כתוב Vanilla cream
אבל כנראה הם עשו אחד ועוד אחד שאם גלידה אומרים Ice cream כנראה שIce זה קרם...

קבצים מצורפים

• DSCN7238.JPG
    1.7 MB · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה