קריאטיב גרפיקאים מארה"ב - מי מכיר מי יודע?

• הוסף לסימניות
אני מחפש ליצור קשר עם גרפיקאי/ת או מפרסמ/ת מארה"ב לצורך עבודת פרסום ומיתוג בסגנון אמריקאי בדווקא.
אשמח אם מישהו מכיר שיכול לקשר ביננו.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
בנוגע למשרת מעצבת גרפית באנגלית - ניסיון רב
יש לי ניסיון רב במיתוג, עיצוב פרסומי, חוברות ספרים, עיצוב אריזות ועריכת תמונות.
היענות מהירה, עבודה זריזה מאד ומדוייקת, אחריות ואנושיות.

שליטה מלאה בכל תוכנות Adobe של גרפיקה - ID, AI, PS - אינדזיין, אילוסטרייטור ופוטושופ
המלצות רבות מלקוחות מרוצים :)
שפות - אנגלית + עברית - שפת אם.
אשמח לשלוח תיק עבודות במייל.
זמינות במייל ובוואצאפ.

אשמח לשמוע מכם
מ. שפירא
0504151625

• הוסף לסימניות
אתה צריך לשאול באמריקה...:ROFLMAO:
קח עיתון "משפחה" באנגלית או אולי עדיף "AMI"
ותראה על הפרסומות גם את הסגנון וגם מי הגרפיקאי\ת

אני מחפש ליצור קשר
את הפרסומות אני מכיר ( - מודל הפרסום מארה''ב: https://www.prog.co.il/threads/מודל...=קופירייטינג-,מודל הפרסום מארה''ב,-פותח הנושא )
אבל בפרסומות קיימים המותגים אבל לא דרכי יצירת קשר

מי שיכול לעזור בדווקא
אני מחפש ליצור קשר עם גרפיקאי/ת או מפרסמ/ת מארה"ב לצורך עבודת פרסום ומיתוג בסגנון אמריקאי בדווקא.
אשמח אם מישהו מכיר שיכול לקשר ביננו.
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה