כללי גרפיקאים, מה הלוגו שלכם?

• הוסף לסימניות
לצורך מיתוג עצמי
אני מחפשת השראה...
אולי אפשר להעלות את הלוגו שלכם, הגרפיקאים
כדי שאני אקבל כיוון.

(בעז"ה אשתף במיתוג שלי:p)

• הוסף לסימניות
זה הדבר הכי קשה לעשות...אבל אל תתיאשי...בהצלחה

קבצים מצורפים

• TARJETAS PEQ.jpg
    KB 654.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
לשאר הגרפיקאים אין לוגו?

• הוסף לסימניות
תפתחי עיתון ותציצי בקרדיטים...

• הוסף לסימניות
<< הוא כאן <<

• הוסף לסימניות
וזה שלי....

• הוסף לסימניות
<<<וזה שלי

• הוסף לסימניות
תעברי ברשימת משתמשים ותראי את כל הלוגואים של מי שיש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנוחהלה;2021750:
לצורך מיתוג עצמי
אני מחפשת השראה...
אולי אפשר להעלות את הלוגו שלכם, הגרפיקאים
כדי שאני אקבל כיוון.

(בעז"ה אשתף במיתוג שלי:p)

נכתב ע"י hagit;2021788:
זה הדבר הכי קשה לעשות...אבל אל תתיאשי...בהצלחה

זה באמת אחד הדברים הקשים.

המלצה שלי, וכבר הצעתי לכמה חברים, וזה הלך מאד מאד טוב, פשוט להחליף.

מסתבר שיש לך עוד חברה בתחום, נכון?! וגם היא לא ממש ממותגת? מעולה. אז את תמתגי אותה, והיא תמתג אותך.

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה