כללי גרפיקאים, מעצבים ויוצרים>>>המשך מיתוג בית קפה

• הוסף לסימניות
לכל מי שחיכה, הנה זה הגיע...:)
בהמשך לאשכול הקודם, http://www.prog.co.il/showthread.php?t=172839&highlight=גרפיקאים
הבאתי את הפירסומות (ניתן לראות הסבר בפורום פירסום), התפריט, ספר מיתוג ושיניתי את הכוס והסימניה.
אשמח לקבל חו"ד.
תודה מראש לכולם!

• הוסף לסימניות
ווואוווו! מטריף!!!

• הוסף לסימניות
פשוט מדהים ומעורר תיאבון..

• הוסף לסימניות
פרויקט מושקע מאוד!!
כל הכבוד :)

הערות קטנות:
את הלוגו בהדמיה האחורית בכוס טיפה להעלות...
בעמוד השער של התפריט כדאי להוריד לאמצע... משהו כזה...

קבצים מצורפים

• אאתפריט.png
    KB 193.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מקסים ממש. כל הכבוד.
הצבעים הכל. פשוט תענוג לעיניים

• הוסף לסימניות
באחד המשפטים כתבת שם לגבי הדימיון - וערמה של זבל - אני חושב שזה לא מתאים לכתוב את זה בתור מיתוג מקצועי ואיכותי לבית קפה
בעיקרון כל השאר אין מילים... פשוט מעלף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י adyo;1334095:
באחד המשפטים כתבת שם לגבי הדימיון - וערמה של זבל - אני חושב שזה לא מתאים לכתוב את זה בתור מיתוג מקצועי ואיכותי לבית קפה
בעיקרון כל השאר אין מילים... פשוט מעלף

"מי שיש לו נשמה של יוצר מוכרח להיות יוצר רעיונות ומחשבות", (הרב קוק)

נשמע יותר טוב?

• הוסף לסימניות
יש איזה ציטוט שקראתי פעם, אין לי מושג של מי זה אולי יעזרו לנו פה.
זה היה משהו כמו זה.
עיצוב אינו אוסף יפה של דברים, אלא אוסף המסודר בצורה יפה.

• הוסף לסימניות
הרעיון של המשפט שהבאתי הוא של יצירה והפעלת דמיון, כדי שיהיה קשור לכפתור הפעלה.
אשמח אם משהו מכיר משפט של הפעלת/הצתת דמיון.
תודה לכל המגיבים!

• הוסף לסימניות
כל מי שחי בהתאם לאמצעיו סובל מחוסר דמיון.
- ליונל סטנדר

אולי זה?

• הוסף לסימניות
את יודעת ש'לקחת' לי ת'רעיון? :D
אוף, עד שחשבתי שאני מבריקה :eek:

מפרגנת לך!!! מהמם!
מתי הפתיחה? :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה