כללי גרפיקאים מקצועיים ומנוסים

• הוסף לסימניות
זה שוב לגבי הכנס של מחר, אבל הפעם ממש לא יחצנו"ת, ואני רוצה לא להכעיס את כל הכותבים נגד הדבר (אפילו שאני לא לגמרי מסכימה איתם, כל עוד זה בנושא גרפיקה, מה אכפת לכם? לא מעניין אותכם אל תכנסו לאשכול כזה)
אני אומנם בוגרת הקורס של מרים שרביט, אבל בשנה שעברה, ואין לי עניין אישי בתערוכה, והאמת שלא חשבתי להגיע, רק שאחה"צ הולך להיות שם סימפוזיון עם גרפיקאיות מנוסות, והיום שאני עובדת רק כגרפיקיאת פרטית חשוב לי מאוד למצות מהם מקסימום ניסיון ולחקור אותם עד הסוף...
עד פה ההקדמה,
הרבה זמן אני רוצה לשאול גרפיקאיות וותיקות איך מסתדרים, אבל אף פעם לא עשיתי רשימה מסודרת של שאלות, ופתאום מחר יש לי הזמנות כזו חשוב לי לנצל אותה, במה אתם נתקלתם בקשיים, אציין את הדברים שאני זוכרת ואשמח מאוד לשמוע עוד דברים,
*לקוחות קבועים- עד כמה אני חייבת להלחץ בשבילם, כשאני באמצע פרויקט גדול של משהו, ופתאום הם רוצים משהו דחוף - מה עושים?
*גביית תשלומים - כמה באמת גובים מראש, חותמים על הסכמים? ואם לא איך עובדים?
*בכלל, איך מסתדרים - האם כל הגרפיקאים לא מאורגנים?.... איפה רושמים את כל הבקשות של הלקוחות, אחד רוצה תעודה והשני רוצה הזמנה והשלישי דחוף מודעה, ואני עובדת ובאמצע מגיע צהרים, איך זוכרים הכל? איך מנהלים עסק להיות גם המזכירה גם המנהלת ודרך הגב גם הגרפיקאית, מכירים את התופעה או שרק אני כך?

• הוסף לסימניות
בעצם, יש לי עוד שאלות:
* האם לכולם אין שעות עבודה מסודרות וזה גם ביום וגם בלילה?
*האם יש קו טלפון לעסק (כמו שאמר היועץ בפרוג- ברון) וזה מפריד מהבית?
*בכלל, איך מפרידים את העסק כשהו בתוך הבית? או שזה חסר תקנה?...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוטו;285112:
בעצם, יש לי עוד שאלות:
כן
מומלץ
אצל רוב מוחלט של האנשים זה מתכון בדוק לבעיות
..

• הוסף לסימניות
תודה על התשובות, את השאלות אני מתכננת לשאול שם את הגרפיקאיות שיהיהו בסימפוזיון, אני מאמינה שיביאו לשם גרפיקאיות מאוד מנוסות. (אני סומכת על שרביט שתביא גרפיקאיות מענינות)
שאלתי איזה עוד בעיות נתקלת הגרפיקאית בעבודתה מהבית, שאוכל לשאול שם, עד שאני מגיעה, אני רוצה לצאת עם מידע ולא רק להנאה...

• הוסף לסימניות
היא הצליחה להביא. ועוד איך.
באמת כל הכבוד לה על זה!

• הוסף לסימניות
חשבתי אם לבוא או לא, מאותה הסיבה.
לא מתחשק לי להיות שם לבד, או להיות היחידה שעברה חצי יובל מלפני חצי יובל.
החלטה קשה.
זה גם אומר להפסיד יום עבודה.
צריך לקחת זאת בחשבון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוטו;285112:
בעצם, יש לי עוד שאלות:

1. כן. הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי מול המחשב ב- 4 לפנות בוקר כששקט ואין הפרעות ויש לחץ לא נורמלי לסיים עבודות.

2. לצערי הרב - לא.

3. אין לי מושג אם זה אפשרי. כשאני בלחץ להוריד עיתון או משהו דומה, אני אומרת לכל מי שנכנס "שששש" והם כבר מבינים שאסור לנשום לידי. זו בעיה ולפעמים אני חושבת שלעבוד בחוץ יותר טוב, אבל אז, אין את הלילה לעבודה. בסופו של דבר יש יתרונות ויש חסרונות לזה ולזה.

בעצם אחרי פסח החלטתי שכאשר בני ביתי בבית - העבודה ננעלת. החזקתי מעמד חודש, אבל באו לחצים שפשוט לא נשארה ברירה. צריך להיות יותר קשוחים בלהגיד לא לפעמים.

• הוסף לסימניות
לא יודע אם יהיה אפשרות לשאול אותם אישית.
יהיה את המנחה שהיא תדבר איתם.

• הוסף לסימניות
את מי מביאים לשם?

• הוסף לסימניות
אחת מעניינת כבר פספסנו... וחבל ;)

אבל יהיו כמה חזקות..

• הוסף לסימניות
גרפוטו נהנתי מהשאלות שלך
אשמח אם תשתפי אותנו לאחר מכן בתשובות

לדעתי השאלות והתשובות מופנות לנשים בלבד
משום שלנשים יש יותר מחויבות טכנית לעבודות הבית
בזמן לחץ אשה לא יכולה להתנטרל מהבית לחצי יממה
אבל אם המשרד שני מטר מחדר ילדים
אז בכמה דקות של שקט היא יכולה לגשת לעבודה...
וכן עבודה בשעות הלילה לא יכולה להתבצע במשרד מחוץ לבית
וזה השיקול הגדול אצל רוב הנשים שמחזיקות את המשרד בתוך הממלכה האישית שלהן
לכן השאלה היא לא אם לנהל מהבית או מחוץ
אלא איך לנהל טוב יותר

• הוסף לסימניות
אתם כל כך נחמדים, אבל אף אחד לא עזר לי בלְמַצות מהם את המקסימום, בכל אופן אני בנתיים ישבתי עם עצמי ומצאתי הרבה שאלות, וגם בררתי מי יהיו המשיבות החשובות, אם זה מעניין משהו אז אני יודעת על חלק שיגיעו:
רבקי קראוס<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><o:p></o:p>
עפרה שמעוני<o:p></o:p>
פרסום אגס<o:p></o:p>
שרי מקובר<o:p></o:p>
פרסום כיוון
עד כמה שאני מכירה אותן, רובן עובדות מהבית, מקווה להחכים שם ולהעביר אח"כ לכאן בלנ"ד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה