כללי גרפיקאים מתחילים!!!למוכשרים שבינינו- תחרות לעיצוב לוגו

• פותח הנושא חץ
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
היה כאן אשכול בנושא שנגנז.
אם פרינטופ זה אתם אני לא ממליצה לכם לדאוג לקיומו של אשכול נוסף מסוג זה,

הגרפיקאים כאן ניראים בקריזה כך שכדאי לכם אחת מן השתיים.
או לערוך את המודעה ולהכפיל את סכום הזכיה לפחות פי חמש.
או פשוט למחוק אותה בטרם תעוררו את חמת זעמם של אלו שאינם ישנים...

• הוסף לסימניות
אתם רוצים לבטאות בלוגו איכות, אבל כמה שאני מכירה הצד החזק שלכם זה דוקא המחירים הנמוכים ולא האיכות. חבל לעשות לוגו שממתג את העסק לא נכון.
חבל גם על 200 ש"ח

• הוסף לסימניות
בקיצור רוצים לקנות לוגו במאתיים שקל???

• הוסף לסימניות
כן, ואח"כ יבקשו "רק" להצמיד את הלוגו על בלאנק, ו"טובה קטנה", גם על המעטפה, אה, ושלט קטן, אה, ותביא עודף...

אה, וכמובן, קובץ פתוח.

• הוסף לסימניות
הם בסך הכל מבקשים רעיונות.

רעיון טוב: לכתוב פרינטופ בדויד 14, אם אפשר לצלם במכונות הדפוס (הזולות!!) כמה פעמים כדי שיצא אפרפר דהוי כזה.

רעיון עוד יותר טוב: לבקש מהטכנאי של מכונת הכריכות (הזולה!!) שישלוף לרגע את עט-אוזניו ויאייר בכישרונו במהירות הגדולה ביותר את הטופ של הפרינט שפדחתו יכולה לשחרר.

---

בקיצור, שיהיה לכם לבריאות. המעצבים המתחילים מודים לכם. באמת. גם הלקוחות המתחילים.

• הוסף לסימניות
רעיון עוד יותר טוב, לצייר את השם שלהם בטוש אדום, על הקיר, כמו בקסבה.

וגם זה יעלה להם יותר ממאתיים ש"ח.

• הוסף לסימניות
רגע, אולי אני ... לי חסרה עבודה, 200 ש"ח זה יותר מ 25 ש"ח שהציעו במשרד הפרסום :)

• הוסף לסימניות
זה פחות, כי זה תחרות, וזה רק פרס, ובטח יתנו את זה בשובר זיכוי.

• הוסף לסימניות
שברנו את השיא: 12 צפיות 11 תגובות ו 2 וחצי דקות עד שהאשכול "נגנז"

למרות שהייתי שמח אם הוא היה נשאר כדי שייראו ויראו:mad:

• הוסף לסימניות
שאלה פשוטה לבעלי הדפוס היקרים:

1. כאשר רציתם להתקין מזגן, גם שיחקתם במשחק בזוי כזה עם חברת "אלקטרה", "תחרות למתקינים מתחילים, תתקינו מזגן, ותיכנסו להגרלה על מאתיים שקל בעשרה תשלומים שווים"?

למה אתם מרגישים בנוח עם המשחק הבזוי הזה, כאשר מדובר במוצר לא פחות יקר.

איננו מבקשים הערכה. אנו מבקשים: אל תדרכו עלינו.

• הוסף לסימניות
אני לא גרפיקאי, אבל נראה שאף אחד לא הולך לשלוח הצעה לתחרות
200 ש"ח לדקה נשמע לא רע

אז הנה הלוגו שהכנתי:

פרינטופ

:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י FishAir;417504:
שברנו את השיא: 12 צפיות 11 תגובות ו 2 וחצי דקות עד שהאשכול "נגנז"

:mad:

אם יש 13 תגובות ו-14 צפיות זה אומר שאני היחידה שצפיתי ולא הגבתי?
נו, אז תיקנתי את זה!

• הוסף לסימניות
חבר'ה ימי בין המצרים, "אהבת חינם"
אני אומר את זה גם לנו וגם לפרינטופ
"לא לדרוך על השני"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yitzy;417507:
אני לא גרפיקאי, אבל נראה שאף אחד לא הולך לשלוח הצעה לתחרות
200 ש"ח לדקה נשמע לא רע

אז הנה הלוגו שהכנתי:

פרינטופ

:D

אה, שחור 14 נראה הרבה יותר טוב. משדר הרבה יותר מקצועיות, איכות (בעיקר!!).

• הוסף לסימניות
זה מזכיר לי שבאה אלי לקוחה שעשיתי לה לוגו+כ.ביקור ב 1000 ש"ח אחרי הנחה למקורבים. היא באה אלי בטענה שרימתי אותה כיוון שבית דפוס הציע לה את העבודה של הלוגו+הכרטיס+1000 כרטיסים דו צדדיים +למניציה ב 280ש"ח
פרינטופ אתם יכולים לפנות אלי באישי ואני אפנה אתכם לשם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה