- הוסף לסימניות
היי? מישהו יודע? צרפתי צילום מסך...
אולי מתכוונת ל png ? הרבה פעמים שמעתי את המונח קובץ פתוח ובעצם הכוונה ל קובץ בלי רקע כדי שיוכלו להשתיל בכל מיני מקומות...היי לכולם שאלה ממש דחופה!! עשיתי למישהי עבודות גרפיקה פרטיות והיא מבקשת שאשלח לה אותם בנוסף בקובץ פתוח ממתי אני אמורה לשלוח גרפיקה שעבדתי עליה זמן ארוך כקובץ פתוח?? הרי היא יכולה בקלות להעתיק לעוד קבצים שהיא רוצה?? נכון שזה לא הגיוני!? אני אמורה להסכים לה או שלא?
משום מה יש לקוחות שבאמת מתכוונים לקובץ פתוח ממש,אולי מתכוונת ל png ? הרבה פעמים שמעתי את המונח קובץ פתוח ובעצם הכוונה ל קובץ בלי רקע כדי שיוכלו להשתיל בכל מיני מקומות...
קובץ פתוח ממש ,לא הייתי נותנת בכלל...
את ממש לא חייבת להסכים לכזה דבר, זה לא מקובל ועבודת גרפיקה לא כוללת את הקובץ הפתוח(אלא אם סיכמתם אחרת).
לא ממש לא ! היא רוצה קובץ של פוטו שופ כך היא אמרה לי! בכעקרון לא הסכמתי לשלוח אבל נכון שלא שולחים?אולי מתכוונת ל png ? הרבה פעמים שמעתי את המונח קובץ פתוח ובעצם הכוונה ל קובץ בלי רקע כדי שיוכלו להשתיל בכל מיני מקומות...
קובץ פתוח ממש ,לא הייתי נותנת בכלל...
חד משמעיאבל נכון שלא שולחים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים